politica

Lansarea lui Firea, stricata de protestatarul „Ceausescu”: „Domnul Ciolacu, va este rusine ca sunteti moldovean?”. Grup de aplaudaci adus din Voluntari – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si-a inregistrat duminica oficial candidatura la Biroul Electoral Municipal. Ea a fost inconjurata de liderii PSD, dar si de grupuri de „apaludaci” aduse pentru a estompa eventualele proteste.

Grupul de „aplaudaci” nu a fost adus degeaba, avand in vedere ca la fata locului si-a facut aparitia cunoscutul protestatar Marian Morosanu „Ceausescu”. El a fost inconjurat imediat atat de sustinatorii lui Firea, cat si de jandarmi, cu totii incercand sa il tina departe de grupul de lideri PSD.

„Stai, nu te mai impinge”, se poate auzi pe filmare protestatarul, care se confrunta cu agresivitatea indivizilor veniti sa o protejeze pe Firea.

„Domnul Ciolacu, va este rusine ca sunteti moldovean?”, a strigat „Ceausescu”. In acel moment, indivizii care il inconjurau au inceput sa aplaude puternic pentru a-l acoperi.

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, intrebata daca mai negociaza cu Cristian Popescu Piedone si mai spera ca acesta sa se retraga din cursa, ca fiecare persoana isi ia propriile decizii, mentionand ca are telefonul deschis, dar ea se ocupa de campanie.

„Sincer, fiecare persoana isi ia propriile decizii. Daca mai este loc, da, am telefonul deschis, vorba domnului Mihai Tudose, daca mai este cale, doar domnia sa poate sa spuna, sa declare. Eu ma ocup de campanie, de intalnirile cu cetatenii, cu asociatiile de locatari, cu mediul de afaceri, cu parintii care sunt nemultumiti ca inca in Bucuresti se invata in trei schimburi si copiii sunt foarte chinuiti, de parintii copiilor care au avut mari, mari intarzieri la acordarea stimulentelor care au fost propuse si votate pe timpul meu. Ma gandesc de asemenea la adultii cu dizabilitati, carora li s-a taiat suplimentul si acum in chip, as putea sa spun, ipocrit si de campanie, domnul primar promite ca va plati acele datorii. (…) Nu este normal sa-i vaduvesti aproape patru ani pe acesti oameni de ceea ce li se cuvenea si acum in campanie, ca sa nu pierzi voturi, le promiti marea cu sarea”, a afirmat Firea, cu ocazia depunerii candidaturii.

Despre ultimul sondaj facut public, Gabriela Firea a spus ca se bazeaza pe votul bucurestenilor.

„Am intrat de curand in aceasta cursa. Ma bazez foarte mult pe bucuresteni, pe cei care sunt nemultumiti de ineficienta actualului primar, pe cei care m-au votat si au fost dezamagiti acum trei ani si jumatate ca nu am continuat proiectele la Primaria Capitalei, pe colegii mei, primarii de sectoare, pe colegii mei social-democrati. Si cred ca prin acest lucru am spus totul. Sunt increzatoare, sunt optimista si sunt convinsa ca bucurestenii isi doresc un primar dinamic, eficient, care sa fie permanent pe teren, in mijlocul santierelor, care sa respecte legea si regulile si atunci cand se intampla o problema, sa nu se ascunda in birou, cum s-a intamplat in aceasta perioada, ci sa infrunte problema si, impreuna cu cei mai buni specialisti, sa gaseasca si solutiile”, a spus Firea.

Actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste intentiile de vot pentru Primaria Municipiului Bucuresti, fiind urmat de Gabriela Firea si Cristian Popescu Piedone, arata un sondaj Avangarde dat, duminica, publicitatii.

Potrivit sursei citate, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Nicusor Dan (ADU) ar obtine 31% din voturi, Gabriela Firea (PSD) – 24%, Cristian Popescu Piedone (PUSL) – 20%, Sebastian Burduja (PNL) – 15%, Mihai Enache (AUR) – 7%.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Unii deputati germani vor ca NATO sa doboare, din Polonia si Romania, dronele rusesti care ataca vestul Ucrainei: „Si Israelul a fost ajutat de SUA, Franta si Marea Britanie”

Deputatii germani din partea partidelor din arcul guvernamental "Verzii" si "Democratii Liberi", precum si din…

3 ore ago

SUA: Super-dronele care pot atinge 800 km/h, acestea sunt dotate cu inteligenta artificiala si pot inlocui rachetele de croaziera mult mai scumpe

Compania Mayman Aerospace, cu sediul in sudul Californiei, a prezentat noua sa gama de drone…

50 de minute ago

Rusii au ocupat inca patru sate in regiunea Harkov. Ucrainenii sustin ca „inamicul nu a reusit sa strapunga frontul”

Ministerul rus al Apararii a anuntat duminica ocuparea a inca patru sate in provincia Harkov…

51 de minute ago

O racheta ucraineana ar fi lovit un bloc din orasul rus Belgorod. Cel putin sapte persoane au fost ucise

Potrivit potrivit canalului rusesc de Telegram „Mash”, preluat de Reuters, cel putin sapte persoane au…

3 ore ago

Presshub: 10.000 de lei amenda pentru RTV, dupa o reclamatie a Freedom House Romania. Realitatea Plus, somatie publica

10.000 de lei amenda pentru RTV a fost data de catre Consiliului National al Audiovizualului…

O oră ago

Coreea de Sud, asistenta de peste 7 miliarde de dolari pentru industria cipurilor. Coreenii vor sa castige „razboiul” semiconductorilor

Coreea de Sud pregateste planuri pentru un pachet de sprijin pentru investitii in productia de…

O oră ago