Lasa balta politica? Moise Guran se intoarce la Europa FM

news

Postul Europa FM a anuntat, joi, ca Moise Guran va din nou emisiune, dupa noua luni de la anuntul ca paraseste presa pentru a se dedica politicii. De data aceasta, Guran va modera o emisiune de muzica rock.

Moise Guran va realiza programul rock de joi seara, de la ora 21. „Rock&Talk” este numele emisiunii, „o emisiune cum nu gasiti la alte posturi de radio”, a declarat astazi, in Desteptarea, jurnalistul Vlad Petreanu.

“Se cheama Rock and talk si este fie un rock editorializat, fie un un editorial sustinut de muzica rock. Este o emisiune care cred ca va crea multi fani, dependenta si controversa, pentru ca asa face si realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Intotdeauna cand semneaza are aceasta tendinta de a crea fani, dusmani, controversa si dependenta”, a explicat Petreanu.

Moise Guran a anuntat la inceputul anului ca paraseste presa pentru a activa politic in USR. Insa, dupa scurt timp, Guran a anuntat conducerea USR-PLUS ca nu isi mai doreste sa coordoneze campaniile electorale ale Aliantei USR PLUS, invocand „motive personale”.

Mai mult despre:

Comentarii: