„Lasati-ne un pic sa ne tragem sufletul ca nu ne revenim”. Iubitul Olgutei Vasilescu se declara socat de ce a auzit in Parlament

politica

Presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat, duminica, la Antena 3, ca in urma audierilor a descoperit ca au existat cazuri in care Serviciul Roman de informatii „a deraiat”.

„Au fost declaratii facute la un moment dat de doamna Bica, de exemplu si spunea diferite aspecte. Si la un moment dat s-a oprit si a intrebat daca exista intrebari. Iar reactia noastra a fost ‘lasati-ne un pic sa ne tragem sufletul ca nu ne revenim’. Nu as vrea sa dau foarte multe detalii. Cred ca la momentul respectiv doamna Bica spunea ca se facusera interventii asupra domniei sale din partea unei persoane din conducerea SRI. (…) Eu cred ca Serviciul Roman de informatii, si in perioada aceasta si in perioada anterioara, pe tot ce inseamna protectie cibernetica, protectie anti-terorism, sunt atributii pe care eu cred ca si le-a facut bine.

Celelalte lucruri in care a fost angrenat serviciul sau anumite persoane din conducere le avem in sesizarea comisiei si vrem sa le lamurim. Pentru ca sunt mii de oameni care lucreaza acolo si nu le sta bine sa exista o banuiala asupra intregii activitati”, a spus senatorul PSD Claudiu Manda.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: