Laura Codruta Kovesi, laudata de Banca Mondiala: Sefa DNA a participat la o videoconferinta a expertilor in anticoruptie

news

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat la o videoconferinta a expertilor in anticoruptie si reforma sectorului public din regiunea America Latina – Caraibe, organizata de Banca Mondiala, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat postat joi pe site-ul DNA, evenimentul a fost organizat in urma cu o zi, la Washington.

„Evenimentul este un exercitiu de schimb de bune practici la care participa personalul Bancii Mondiale din regiunea respectiva, precum si experti implicati in programele anticoruptie din alte regiuni ale lumii. De la Bucuresti, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a facut o prezentare a rezultatelor obtinute de Romania in eforturile de combatere a coruptiei, a provocarilor ramase si a experientei procurorilor din cadrul DNA. De asemenea, a raspuns unor intrebari adresate de participantii la acest eveniment”, se precizeaza in comunicat.

Conform aceleiasi surse, reprezentantii Bancii Mondiale au considerat ca experienta Romaniei in domeniul anticoruptiei este considerata utila pentru multe tari din America Latina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: