Lavrov, plin de accesorii occidentale: „Tricou Basquiat (New York), iPhone si ceas Apple. Asta e primul care va defecta”

externe

Iornii pe retelele de socializare dupa ce ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a aparut luni imbracat cu un tricou produs in SUA si avand alaturi accesorii occidentale.

„Serghei Lavrov luand o pauza de la razboiul Rusiei impotriva depravarii occidentale, imbracand un tricou cu Basquiat, este perfect. Basquiat a fost un artist negru homosexual si anticolonialist. Exact genul de om care ar iubi razboiul lui Serghei”, a comentat ironic un utilizator de Twitter.

Un altul a anuntat ca Lavrov ca fi primul care va defecta in Occident.

Aceasta imagine a fost distribuita de insusi Lavrov dupa ce autoritatile din Indonezia au anuntat ca ministrul rus de externe al Rusiei a fost transportat la spital dupa ce a sosit la summitul G20 de la Bali.

Trei oficiali guvernamentali si medicali indonezieni au declarat ca acesta este tratat in Bali, anunta Sky News si Associated Press. Doi au spus ca Lavrov este tratat pentru o afectiune cardiaca.

Oficialii au spus ca acesta a fost dus la spitalul Sanglah din capitala provinciei, Denpasar, dar spitalul nu a facut comentarii.

Ministerul rus de Externe a respins aceste informatii ca fiind „stiri false”. Purtatorul de cuvant, Maria Zaharova, a publicat o inregistrare video pentru a demonstra ca Lavrov nu are nimic: „Asta, desigur, este culmea facaturii”.

Lavrov este oficialul rus de cel mai inalt rang care participa la summitul G20, care incepe marti.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: