Lazar il ingroapa pe Dragnea. Parchetul General nu a gasit nimic referitor la tentativa de asasinare a lui Dragnea

news

Oficialii de la Parchetul General nu au gasit nicio informatie referitoare la presupusa tentiva de asasinare a lui Liviu Dragnea. Seful PSD a sustinut ca acest caz este in „cercetare”.

Parchetul General nu are in lucru niciun dosar penal privind un posibil atentat impotriva lui Liviu Dragne, au explicat oficiali din Parchetul General pentru Ziare.com. Conducerea Parchetului urmeaza ca in urmatoarele ore sa se primeasca raspunsurile si in scris.

De asemenea, asocitia Reset din Iasi a inaintat Parchetului General o solicitare oficiala prin care doreste o pozitie oficiala privind afirmatiile lui Dragnea.

„Acest document reprezinta o cerere de sesizare din oficiu a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la afirmatiile facute in spatiul public la o emisiune difuzata la o ora de maxima audienta pe postul de televiziune Antena 3 de catre presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si, totodata presedintele Partidului Social Democrat, precum si al treilea om in stat, in data de 21 august 2018, cu privire la o tentativa de asasinat asupra sa, in aprilie 2017, in incinta hotelului Athenee Palace, din Bucuresti”, arata Reset.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: