„Leamna si Naroada”. Care sunt poreclele date chiar de PSD-isti lui Dancila. Dezvaluirile unui fost consilier prezidential

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, dezvaluie de porecle i-au gasit Vioricat Dancila chiar liderii PSD. Premierul le-a multumit liderilor PSD, in cadrul Consiliului National al PSD, ca ar fi sustinut-o in fata „avalansei de jigniri”.

„‘Nu a fost usor si vreau sa va multumesc pentru sustinere mai ales atunci cand avalansa de jigniri s-a pornit asupra mea, v-am simtiti pe toti alaturi si la bine si la greu’. Dancila in fata pesedistilor.

Dac-ar sti Viorica cum vorbesc de ea aia din PSD, inclusiv Dragnea, cand nu e de fata, ar zice despre noi ca suntem niste domnisoare. Aia sunt niste tractoristi adevarati. Tuta, Sucica, Plesnitoarea, Capra, Gagaina, Naroada, Guita, Leamna, Pietroaia… Cam asta e la gura lor”, a dezvaluit Sebastian Lazaroiu.

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul Consiliului National PSD, ca partidul este sub asediu inca din urma cu doi ani, dar chiar si in aceste conditii, guvernarea a reusit sa faca schimbari majore.

“Nu voi ceda. Chiar daca unii nu cred, sunt un om puternic care stie ce are de facut. Va asigur ca am forta de a merge mai departe, daca voi avea sustinerea. Am datoria fata de toti colegii care mi-au acordat increderea. Va promit ca am sa depasesc toate obstacolele si piedicile. Dupa castigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacata”, a spus premierul Viorica Dancila.

„Chiar si asa, in acesti 2 ani, am reusit sa facem schimbari fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reusit cresterea salariilor in Educatie si Sanatate, cresterea pensiilor, cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dancila.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: