Lectia lui Bolojan, de ce nu vrea sa vina la Bucuresti: „Este o chestiune de respect pentru cei care m-au ales. Nu poti sa faci doua lucruri bine in acelasi timp”

politica

Presedintele CJ Ilie Bolojan (PNL) a reiterat, vineri, ca nu intentioneaza sa accepte, in urmatorii trei ani, nicio functie politica la Bucuresti si nici vreo functie in Guvernul Romaniei. „Este o chestiune de respect sa-mi duc mandatul pana la capat”, a aratat Bolojan.

Intrebat de un ascultator Europa FM de ce nu s-a implicat in conflictul dintre Florin Citu si Ludovic Orban, acceptand o functie de conducere pentru a tine „partidul unit”, si de ce nu se muta la Bucuresti pentru „a ne salva”, Bolojan a explicat ca are o misiune de indeplinit in Bihor. „Va ajunge PSD sa ia peste 50%”, a avertizat ascultatorul.

„In momentul in care esti intr-o functie in administratia locala trebuie sa te concentrezi 100% pe functia respectiva ca sa poti sa realiza proiecte. Daca nu le urmaresti, nu se mai fac sau se intarzie cu anii. Nu poti sa faci doua lucruri bine in acelasi timp, nu poti sa faci performanta in administratia publica la Oradea, la Cluj, dar in acelasi timp sa fii prezent in Bucuresti la sedinte, sa detii o functie de conducere intr-un partid, sa onorezi, sa fii prezent in toata tara cand se fac sedintele regionale. Uneori, fisa postului unui presedinte de CJ sau a unui primar se bate cap in capĀ  cu fisa unui post de conducere intr-un partid politic.

Prin urmare trebuie sa alegi. Avand in vedere ca eu am candidat la functia de sef al unui CJ si am fost votat de numar important de cetateni ai judetului, este o chestiune de respect pentru acesti cetateni sa-mi duc mandatul pana la capat si sa fac pe parcursul acestui mandat tot ce este posibil ca proiectele pe care m-am angajat impreuna cu colegii mei sa devina realitate. Nu merge sa faci mai multe lucruri in acelasi timp”, a declarat Bolojan la Europa FM.

„Nu s-a pus problema sa accept vreo functie in guvern si nici nu se va pune in urmatorii trei ani”, a subliniat apoi Bolojan.

Mai mult despre:

Comentarii: