Legile justitiei. Mesaj transant al lui Iohannis adresat majoritatii parlamentare: „Suntem in ceasul al 12-lea”

news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca este ingrijorat cu privire la Legile Justitiei, deoarece exista un „dialog al surzilor” intre cei care promoveaza schimbarile legislatiei specifice si sistemul judiciar.

„Este foarte bine ca se lucreaza la Parlament si seara si dimineata, important nu este cand se lucreaza, ci rezultatul sa fie unul rezonabil. Sunt foarte ingrijorat fiindca se poate constata cu usurinta un dialog al surzilor intre cei care promoveaza schimbarile legislatiei specifice si sistemul care ar trebui sa puna pe urma in practica aceasta legislatie.

Avem opinii negative de la CSM, din societatea civila si cred ca ar fi momentul acum, in ceasul al 12-lea, ca parlamentarii sa inteleaga nevoia unei consultari reale, asezate, cu toti factorii implicati, ca daca tot trebuie sa se schimbe legislatia in domeniul Justitiei si, probabil, este nevoie de unele modificari, sa fie facute acele modificari care sunt necesare si sa fie facute dupa o discutie prealabila cu toti cei implicati si sa se tina cont de opiniile celor care vin sa imbunatateasca aceasta legislatie”, a afirmat Iohannis, dupa ce a participat la dezbaterea „Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti”, organizata la Universitatea Petrol — Gaze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: