„Leprelor! Sunteti de partea infractorilor”. Sute de romani anunta ca isi inchid conturile la CEC Bank

news

Sute de romani anunta pe pagina de Facebook a CEC Bank ca isi vor inchide conturile la aceasta banca. Ei acuza banca de slugarnicie fata de PSD si Liviu Dragnea dupa ce contractul cu Papaya Advertising a fost reziliat.

Papaya Advertising a anuntat ca angajatii agentiei au liber, miercuri, sa participe la protestul din fata Parlamentului care incurajeaza adoptarea motiunii de cenzura. La scut timp dupa anunt, CEC Bank, banca de stat, le-a transmis celor de la Papaya ca le reziliaza contractul.

Furiosi, numerosi clienti ai CEC Bank au luat cu asalt pagina de Facebook a bancii, anuntand ca isi inchid conturile.

Un client al CEC Bank chiar a postat pe Facebook o imagine cu cardul taiat, alaturi de mesajul „La revedere”.

„Am un depozit de 15.000 euro la ei!!! Firma mea, tot… Mut tot”, a scris un internaut.

„Eu chiar va multumesc ca m-ati ajutat sa-mi conving parintii sa-si transfere banii de la voi. A fost suficient sa le spun ca sunteti pesedisti. Ca sa nu mai vorbim de comisionul de rahat de la depozite la termen”, a notat o alta persoana.

„Imi inchid astazi conturile de economii la dvs! Si cand ma gandeam ca era sa fac si un credit… banca ar trebui sa fie comerciala.. nu politica!”, a notat un alt client nemultumit de decizia CEC Bank.

„Azi imi voi inchide contul de card de la CEC si ma bucur ca nu sunt singura”, este un alt mesaj de la o internauta nemultumita.

„Sa fie cineva la ghiseu astazi. Vin sa inchid conturile. Ati ramas ca acum 30 de ani. Voi si Posta Romana”, a completat altcineva.

„Sunt client CEC, voi face ce pot sa renunt la produsele voastre. Pentru ca orice actiune are si o reactie. Ati castigat cu aceasta reziliere niste clienti noi si ati pierdut pe altii. Probabil v-ati facut calculele dinainte si v-a dat pe plus. Eu nu cred”, a adaugat cineva.

„Domnilor, sunteti penibili! Maine o sa ma alatur sutelor de clienti care isi vor inchide contul”, a avertizat altcineva.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: