Lia Olguta Vasilescu, incantata de contramanifestatia PSD din fata Palatului Cotroceni: „Asa arata un miting spontan”

news

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, tine sa ii laude pe participantii la manifestatia din fata Palatului Cotroceni, insa subliniaza ca nu are nicio legatura cu organizarea acelui protest.

„Pe un post TV s-a anuntat ca eu si Codrin Stefanescu suntem organizatorii mitingului de la Cotroceni. NU AVEM NICIO LEGATURA! Chiar daca nu am fost de acord, respectam decizia partidului ca PSD sa nu organizeze vreun miting in tara. Cred insa ca asa arata un miting spontan. Fara ceaiuri, fara gradinite care lucreaza peste program pentru ca sunt parintii la miting, fara companii care dau liber angajatilor ca sa protesteze in fata guvernului. Guvernul a abrogat ordonanta privind modificarile Codului Penal. Ar trebui ca, de maine, sa inceteze protestele. Vom vedea!”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Manifestantii, in mare parte pensionari, au cerut demisia presedintelui Iohannis, pe care l-au acuzat de tradare. Ei s-au manifestat agresiv fata de jurnalistii pe care i-au banuit de simpatii fata de protestatarii tineri din Piata Victoriei si chiar l-au agresat pe un tanar de la Vice Romania.

Citeste si: Incidente la protestul de la Cotroceni, un jurnalist a fost agresat: „Ah, voi sunteti cu Facebook, nu mai vorbiti cu el! Esti cu Soros, nespalatule” – Video

„Acest om care nu este roman ne agita sa ne batem romani cu romani. Nu este roman, este neamt, este nazist, este de origine neamt. Omul asta a venit sa ne nenoroceasca tara pentru ca asa este pus de fondurilea astea care este. El este un papusoi, stiti ce inseamna papusoi? (Raspunsul reporterului: porumb, doamna). Il rugam frumos sa ne paraseasca tara. Vrea sa ne distruga. Avem informatii pentru ca se spune la televizor. Oamenii care protesteaza e platiti cu milion. Sunt platiti”, a declarat una dintre femeile care protesteaza in fata Palatului Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: