politica

Inca un lider PSD le bate obrazul romanilor: „Le-am dublat salariile profesorilor si nu ne-au votat. Le-am triplat salariile medicilor, nu au votat PSD”

Liderul organizatiei de tineret a PSD Mehedinti, Nicu Alexandru Cojocaru, a scris, intr-o postare pe Facebook, ca duminica a trait cea mai mare dezamagire din viata si le bate obrazul celor carora PSD „le-a marit” salariile.

„Da, sunt un tanar membru PSD si sunt mandru de asta, chiar daca duminica noaptea am avut cea mai mare dezamagire din viata mea, pentru ca DA, la nivel national nu ne-au votat medicii carora Partidul Social Democrat le-a triplat salariile si am investit in sistemul medical pentru a-si putea desfasura activiatea in conditii decente. Nu ne-au votat profesorii pentru ca le-am dublat salariile si am inceput constructia de scoli si gradinite in mediul rural pentru ca am considerat ca, copiii Romaniei merita o educatie performanta facuta de cadre didactice motivate financiar.

Nu ne-au votat tinerii care beneficiaza de majorarea salariului minim, studentii care au primit gratuitate CFR si le-am marit bursele, am crescut indemnizatia de crestere a copiilor si am majorat alocatiile.

Nu ne-au votat bugetarii carora le-am majorat salariile pentru ca ne doream ca cetatenii sa beneficieze de servicii de calitate din partea unor functionari motivati financiar, fara grija zilei de maine, le-am oferit de asemenea si vouchere de vacanta atat pentru a-i motiva, cat si pentru a dezvolta turismul in Romania”, a scris Nicu Alexandru Cojocaru, pe Facebook.

„Am incercat sa obtinem mai multe avantaje pentru Romania de la multinationalele care isi duceau profitul in tarile lor. Am incercat sa nu mai lasam sa ne ia padurile si aerul. (…) Am inceput sa construim autostrazi si drumuri expres, sa refacem drumuri judetene si comunale, sa scoatem tara asta din noroaie. Companiile de stat au inregistrat profituri record si economia tarii noastre prindea aripi. Nu am mai acceptat sa fim sclavii strainilor si pentru asta am platit electoral”, a mai spus tanarul membru al PSD.

Acesta a mai scris ca „daca Romania nu se trezeste la timp”, romanii „o sa planga in continuare prin tari straine, copiii tai o sa traiasca fara parinti aproape in conditii mizere, o sa iti moara copiii in spitale infecte si populate de doctori corupti si prost pregatiti, o sa iti moara batranii saraci si umiliti, o sa continue sa plece tinerii de langa tine sa lucreze pentru straini”.

„Dragi romani, imi doresc din suflet ca in viitorul apropiat realitatea sa nu ne arate ca duminica nu ati distrus nici PSD-ul nici pe Liviu Dragnea, duminica ati distrus sansa Romaniei de a nu mai fi o colonie si o tara mediocra!”, a mai scris, pe Facebook, Nicu Alexandru Cojocaru.

Ulterior, in urma valului de critici, pesedistul si-a sters postarea.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

3 minute ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

3 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

3 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

3 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

3 ore ago