Liderii din Opozitie continua sa ia atitudine: „Interventia in forta nejustificata si utilizarea unor masuri disproportionate, fara precedent, de catre Jandarmerie sunt profund revoltatoare”

politica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca „interventia in forta nejustificata si utilizarea unor masuri disproportionate, fara precedent”, de catre Jandarmerie, la protestul de vineri din PiataVictoriei sunt profund revoltatoare.

„Consideram ca interventia in forta nejustificata si utilizarea unor masuri disproportionate, fara precedent, de catre Jandarmerie sunt profund revoltatoare. De asemenea, consideram ca provocatorii, intelegandu-se cei care au avut scopul de a compromite, prin agitatie si violenta, protestul fata de Guvernul condus de Dragnea si Dancila, trebuie sa raspunda in fata legii”, a declarat Eugen Tomac.

El a mai afirmat ca membrii PMP sunt alaturi toti de romanii care au avut de suferit in urma violentelor produse in Piata Victoriei.

„Un miting anuntat de Diaspora, la care s-au alaturat, din solidaritate, zeci de mii de romani, nu trebuie sa devina un motiv de divizare a societatii, ci un mesaj ferm impotriva actualei guvernari; o guvernare care vrea sa confiste toata puterea in stat, transformand institutiile in anexe ale PSD, care, la nevoie, pot utiliza forta pentru a intimida cetatenii”, a adaugat Tomac.

Jandarmii au intervenit in forta, vineri seara, cu gaze lacrimogene si tunuri de apa, in Piata Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflati in fata sediului Executivului.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: