Liderii PSD isi arata muschii. Anunt sfidator: „Vom merge cu legile justitiei pana la capat. Dragnea, Badalau si Neacsu sunt hotarati”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat joi seara, la Antena 3, ca se intentioneaza ca pana pe data de 21 decembrie sa fie votat de Parlament intreg proiectul de modificare a Legilor Justitiei si trimis spre promulgare sefului statului. El a anuntat de asemenea ca PSD a decis sa rectifice amendamentul adoptat cu o zi in urma in Comisia speciala al lui Iordache referitor la raspunderea magistratilor: astfel, legat de cum se va indrepta statul impotriva magistratilor ce comit erori judiciare, formularea va fi schimbata din „statul are dreptul” in „statul are obligatia”.

„Vreau sa fac un anunt public pentru toti membrii PSD, pentru toti simpatizantii nostri si pentru toti cei care ne-au votat: vom merge cu Legile Justitiei pana la capat”, a spus Codrin Stefanescu, invitat in platoul Antena 3, citat de hotnews.ro.

„Ieri s-a intamplat in Comisie (n.r. – comisia parlamentara speciala pentru Legile Justitiei) un mic un accident legat de formularea privind obligatia statului de a se indrepta impotriva magistratilor care gresesc si de a recupera prejudiciul de bani. Vom schimba din ‘are dreptul’ in ‘va avea obligatia’. Va fi rectificat saptamana viitoare – luni si marti – la Senat”, a anuntat el.

Stefanescu a sustinut ca prezinta „pozitia oficiala a PSD, asumata de toti”. „Si cand spun asumata de toti, ma refer de la Liviu Dragnea pana la toti din conducerea PSD – de Badalau, de mine, de Neacsu, de toata lumea”, a completat el.

„Vom merge cu modificarea legilor justitiei asa cum am promis, ca pana pe data de 21 decembrie tot pachetul sa fie votat si trimis la Cotroceni, inclusiv cu modificarea pe care tocmai am facut-o (…) Deci mergem pe aceste variante”, a mai afirmat Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: