Liderul USR anunta planuri mari ale Aliantei 2020: „Obiectivul acestei aliante este sa dea Romaniei intr-un an si ceva presedintele, primarul Bucurestiului si prim-ministrul”

politica

Obiectivul Aliantei 2020 USR-PLUS este sa dea Romaniei presedintele, primarul Bucurestiului si prim-ministrul, a declarat presedintele USR, Dan Barna, la mitingul organizat, vineri seara, in Parcul Izvor din Capitala.

„Am inteles ca Romania este mult mai buna, mai frumoasa si mai intensa, decat tot ceea ce vedem seara la televizor si stim asta foarte bine. (…) Romania chiar merita mai mult. Deci, Romania merita infinit mai mult decat ii ofera acum, in prezent, actuala clasa politica care conduce aceasta tara. Romania merita infinit mai mult decat impostura si hotia pe care o traim cu diverse etichete de 30 de ani incoace si trebuie sa ne asumam lucrul asta. (…) Si mai este ceva, duminica avem ocazia pentru mult timp sa nu votam in continuare relele ceva mai mici, ci sa votam o bucata de bine, sa votam Alianta USR-PLUS”, a afirmat Barna, citat de Agerpres.

Potrivit presedintelui USR, Alianta 2020 USR-PLUS a fost creata pentru a oferi o alternativa „puternica”, care „poate sa lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide”.

„Acest 2020 nu este o intamplare si nici un design (…) – obiectivul acestei aliante este sa dea Romaniei intr-un an si ceva presedintele, primarul Bucurestiului si prim-ministrul. Si am facut aceasta alianta pentru ca trebuie sa le dam oamenilor decenti din aceasta tara o alternativa puternica care poate sa lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide.

Trebuie sa le dam oamenilor decenti din Romania o alternativa care va arata sa guverneze si altfel decat PSD, altfel decat USL, nu uitam, sau altfel decat ALDE. Romania merita spuneam ceva mai bun si asta va oferi Alianta USR-PLUS. Suntem multi, sa nu uitati lucrul acesta, 500.000 dintre noi am semnat sustinerea aliantei, 1 milion dintre noi am semnat ‘Fara penali in functii publice’, suntem milioane de oameni si in urban, dar si in rural si romani, dar si maghiari si sarbi si nemti, suntem milioane de oameni cinstiti, muncitori care ne iubim tara, care nu vrem sa plecam de aici, dar ne-am saturat de hotia din politica romaneasca si, de aceea, facem astazi politica, fara hotie, fara hotie ajungem departe (…) si facem politica pentru ca ne-am saturat de minciuni, incompetenta si promisiuni pe care le primim de ani de zile.

(…) Este un moment important, pentru ca, in loc sa primim autostrazi, spitale sau scoli, am primit gaz pe 10 august, am primit coduri ale penalilor, am primit infractori eliberati din puscarii care fac acum strazile si locuintele noastre nesigure. Timp de aproape trei ani nu au facut nimic altceva decat sa incerce sa evite sa intre Dragnea in puscarie. Alegerile de pe 26 mai sunt exact despre asta, nu mai putem continua asa”, a sustinut Barna.

El a adaugat ca „PSD a mintit, in aceasta campanie s-au pus parole la intrarea in oras, exact ca Ceausescu in ’89, in aceasta campanie Romania a ajuns o tara invrajbita si o tara revoltata, dar ceea ce va face Alianta USR-PLUS este sa construiasca, sa reconstruiasca o tara sanatoasa, sa reconstruiasca o tara in care lucrurile pot sa functioneze normal”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: