Liiceanu, comentariu acid despre plagiatorii din Guvernul PSD-ALDE: „Si-au poleit ignoranta absoluta cu titluri furate; stralucesc prin incompetenta lor”

news

Filosoful Gabriel Liiceanu comenteaza acid acuzatiile de plagiat care planeaza asupra noului guvern PSD-ALDE, proaspat instalat la Palatul Victoria. „”Si-au poleit ignoranta absoluta, cu titluri furate”, remarca scriitorul.

„Aceste personaje care stralucesc prin incompetenta lor, nu pot vorbi limba romana corect, aproape niciunul nu o vorbeste, si-au poleit ignoranta absoluta cu titluri furate.

Oamenii astia care au impanzind tara la varf, furandu-ne spiritul, au facut un rau fara precedent. Aici e mare drama ca acesti neciopliti se justifica prin titluri furate. Asta naruie spiritual si moral o societate”, a declarat Liiceanu intr-o emisiune la Digi 24.

Citeste si: Plesu descrie magistral noul guvern: „Adunatura de inadecvare, anonimat, performanta firava, studii discutabile, moralitate incerta, semidoctism, tupeu si iresponsabilitate”

Filosoful spune ca nu l-a inteles pe presedintele Klaus Iohannis, atunci cand a acceptat numirea lui Mihai Tudose in fruntea Executivului.

„Nu am inteles pe Iohannis. A spus inainte de a numi guvernul, a spus acele vorbe – nu voi desemna decat un premier integru. S-a petrecut inversul. Am descoperit un comentariu facut dupa numirea guvernului si blessingul dat premierului – un comentariu care m-a daramat – Romania ramane asa cum o stiu – saraca, jegoasa, furata, dispretuita si jefuita de toti. Stupefiant a fost ca la cateva zile dupa numirea acestor oameni numiti guvernanti, presedintele a zis ca ii roaga sa termine cu topaiala fiscala”, a adaugat Liiceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: