Limbaj la varful PSD. Dancila, catalogata drept „vaca” de Anca Alexandrescu. Acum: „Am inceput sa fiu eu”

politica

Cozmin Gusa, actionar majoritar la Realitatea TV, sustine ca Anca Alexandrescu a fost data afara de Vicorica Dancila dupa ce a vazut un SMS pe telefonul consilierei in care era facuta „vaca”. Gusa afirma ca doi lideri din PSD i-au confirmat aceasta informatie.

„Un episod de-al Vioricai Vasilica, cu consiliera sa, despre care am intrebat de ce o da afara. Mi s-a povestit ca cele doua erau la o intalnire oficiala, iar consiliera s-a dus la baie, iar pe telefonul consilierei Viorica s-a uitat si a vazut ca sunt niste mesaje de la o domnisoara foarte apropiata de Dragnea, in care aceasta intreba: ‘Vaca aia se mai ia de Liviu?’ Iar consiliera raspundea – ‘Las-o dracului de vaca ca n-are atata curaj’! Aceste mesaje mi-au fost confirmate de doua persoane din PSD. Iar de aici s-a produs ruptura cu acea consiliera, pentru ca asa era tratata Viorica Vasilica de la nivel de varf, iar asta a fost un lucru care intr-adevar a intaratat-o!”, a declarat, recent, Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la TVR, ca a regretat la un moment dat ca a acceptat aceasta functie deoarece nu si-a putut construi propria echipa si a regretat ca nu a luat atitudine atunci cand trebuia sa o faca si ca nu a avut curajul de a fi mai directa si a spune lucrurile care nu ii conveneau.

Dancila a afirmat ca acum a inceput sa fie ea insasi si ca pana acum a mers dupa linii deja trasate. „Am inceput sa fiu eu. Am mers dupa anumite linii deja desenate, dupa anumite mesaje care trebuia sa le scot in spatiu public”, a spus Dancila.

Premierul Viorica Dancila a declarat, la doua zile dupa alegeri, ca exclude orice colaborare pe viitor cu Anca Alexandrescu, cea care i-a fost consilier la Guvern.

„Deci, cu Anca Alexandrescu, exclus. Dupa cum stiti, este consilier onorific pe probleme de comunicare in cadrul aparatului primului-ministru, maine (miercuri – n.r.) o voi revoca din functie”, a raspuns Viorica Dancila. „Si la partid, la fel”, a precizat ea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: