„Lingailor, sustineti Firea si satra ei de hoti. Foame mare”. Tociu si Palade, desfiintati pe retelele de socializare

news

Romica Tociu si Cornel Palade se confrunta cu o furtuna de comentarii ironice dupa ce au realizat o sceneta intitulata „Povestea lui Mucusor Ban!” in care Nicusor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea, este ridiculizat si batjocorit.

Filmuletul, postat pe pagina lor de Facebook, are peste 80% de comentarii negative. Celor doi li se reproseaza ca au luat bani de la „hotii din PSD”. „Ce va mai place sa pupati hotii in fund. Poate va mai arunca si voua un os de ros. Ati imbatranit degeaba”, li se transmite celor doi actori.

Iata cateva comentarii relevante:

Asta nu e comedie, asta e o comanda politica. O comanda politica lansata cu trei zile inainte de alegeri, o comanda de la Firea Pandele, pentru care ati luat bani frumosi. Asta nu e act artistic, este adeziune la PSD si la programul doamnei Firea, program care a distrus in ultimii 4 ani acest oras. Au dreptate oamenii sa va injure, magarii din astea nu prea se fac.

Sunteti penibili. Ce va mai place sa pupati hotii in fund. Poate va mai arunca si voua un os de ros. Ati imbatranit degeaba.

Ceva mai prafuit si mai penibil, mai lipsit de orice urma de umor de mult n-am mai vazut. Pai prostia asta ma determina si mai mult sa-l votez pe Nicusor!

Ce Rusine ati ajuns! Sustineti Firea si satra ei de hoti, dar ce sa se astepte lumea de la voi, toata viata, numai pe la Antene ati umblat, pupincuristilor, lingailor! Tineti tot cu hotii de 30 de ani, corupti pana in maduva oaselor si stiti bine asta! Va e frica ca pierdeti Ciolanu?!?!

Sketchul asta cred ca e scris de madam Firea sau de vreun lacheu de prin primarie. Adica voi ati fost intotdeauna incredibil de slabi si penibili, dar parca prostia asta e chiar si sub nivelul vostru.

Tociu si Palade au raspuns enervati, sustinand ca aceste comentarii sunt „mizerii”.

„Copii fara minte. Daca-l sustineti pe acest domn, care spuneti ca este reperul moral absolut, cum naiba puteti debita asemenea mizerii. Ce gasca de inculti are Nicusor Dan. Ridicati-l, nu-l bagati in pestilenta pe care cu inconstienta o generati”, au replicat cei doi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: