„Liviu Dragnea are dureri atroce”. Codrin Stefanescu ii plange de mila in public sefului sau: „Il doare coloana foarte rau”

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, duminica, la Brasov ca Liviu Dragnea s-a internat din nou, sambata seara, pentru cateva ore la spital. Stefanescu a sustinut ca Dragnea are „dureri atroce”.

”Astazi trebuia sa participe si Liviu Dragnea la aceasta intalnire. Nu stiu daca stiti, aseara a avut iar o problema de sanatate medicii au insistat si a fost cateva ore internat. I s-au facut injectii. Speram ca totul sa fie bine, maine la 12.30 avem CEX, se va stabili lista celor care participa la europarlamentare. Speram ca starea de sanatate a presedintelui Liviu Dragnea sa fie foarte buna pentru maine. Durerile nu se opresc. Se pare ca varianta pe care a ales-o de a face infiltratii si a face terapie nu este cea mai buna. Cred ca va ajunge tot la operatie, cum l-au sfatuit medicii de specialitate”, a declarat Codrin Stefanescu la o sedinta a PSD la Brasov.

Ulterior, intr-o conferinta de presa, Stefanescu i-a plans de mila lui Liviu Dragnea, afirmand ca seful PSD este obligat sa participe la sedinta CEX.

„Cu dureri, fara dureri, este musai sa participe. Toata lumea asteapta lista. Durerile sunt atroce. Il doare coloana foarte rau, de aceea nu a venit astazi la Brasov. Va face infiltratii, maine sa stea in picioare la CEX”, a mai spus Stefanescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: