Liviu Dragnea, mort de frica la Iasi. A luat pastile pentru a-si putea sustine discursul – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut un discurs impleticit la Iasi, numeroase cuvinte fiind stalcite sau pronuntate gresit. Este un semn ca liderul PSD a luat sedative, acestea avand ca efect secundar efectarea capacitatii de vorbire.

Discursul lui Dragnea a fost neobisnuit. El a vorbit aproape fara nicio pauza intre cuvinte, pe un ton in mare parte egal, si a gresit pronuntia a numeroase cuvinte. Discursul ciudat al lui Dragnea a fost remarcat si de numerosi jurnalisti.

„Cred ca lui Livache i s-a deplasat proteza, fiindca vorbeste de parca ar avea ceva in gura”, a comentat Mircea Marian pe Facebook.

Si jurnalista Camelia Tabacu a observat modul ciudat in care a vorbit Dragnea. „Mi-a placut discursul lui. Era cacat tot si atat de tensionat ca i se inclestasera falcile si nu-i mai ieseau vorbele bine – ‘foaia soarelui’, ‘muti bani'”, a scris Tabacu.

Cel mai probabil, avand in vedere protestele masive din preajma Pietei Unirii, unde isi sustinea discursul, Liviu Dragnea a luat sedative pentru a-si invinge frica. Printre efectele acestor pastile se numara si ingreunarea vorbirii.

Urmareste discrusul lui Dragnea la Iasi:

Mai mult despre: ,

Comentarii: