Liviu Dragnea si-a facut curaj, a dat detalii despre ce a facut cu milionul de euro primit de la afaceristul Costel Comana

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit, marti, cateva explicatii in legatura cu milionul de euro pe care l-a primit de la Costel Comana. 

Aflat la Curtea Suprema, Dragnea a fost intrebat ce s-a intamplat cu banii pe care i-a primit de la Costel Comana. O investigatie Rise Project arata ca din conturile lui Dragnea a disparut un milion de euro.

„Referitor la unele articole aparute in ultimele zile, nu am avut si nu am nicio afacere in Brazilia, n-am avut si nu am nicio afacere intr-o alta tara. Tot ceea ce am avut si am este trecut de 20 de ani in declaratiile mele de avere.

A mai fost o intrebare de 4,9 milioane de lei obtinute din vanzarea unor imobile. Sunt vandute prin acte notariale, sunt trecute in toate declaratiile mele de avere. N-a fost nimic facut ascuns. O parte din ei i-am folosit pentru constructia casei din Alexandria, iar o alta parte in alte scopuri”, a declarat presedintele PSD razand.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: