Love is in the air. Mesaj pentru PSD de la peste 4.000 de metri inaltime

news

Un parasutist roman a sarit de la o altitudine de peste 4.000 de metri cu un banner inscriptionat cu mesajul M…PSD in semn de protest fata de modul in care formatiunea politica stie sa isi respecte promisiunile. Saltul a fost realizat in afara Romaniei.

Saltul a fost realizat alaturi de un alt roman care a surprins momentul cu o camera foto, iar fotografiile au fost postate pe paginile de socializare.

Irinel Ovidiu Necula a precizat, pentru agentia de presa Mediafax, ca a sarit din elicopter pe un dropzone in afara Romaniei, de la o inaltime de aproximativ 4.000 de metri.

Barbatul sustine ca, desi nu mai locuieste in tara, este nemultumit de maniera de guvernare a PSD-ului si, avand in vedere ca detine licenta de parasutism USPA (United States Parachute Association -n.r.), s-a gandit ca asa se poate exprima cel mai bine.

Vineri, Politia Romana a anuntat ca Directia Rutiera va propune Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 clasarea dosarului penal deschis pe numele lui Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numere de inmatriculare M…PSD, precizand ca seful Politiei Romane a cerut verificari privind „modul eronat” al argumentarii aplicarii Conventiei de la Viena.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: