Categories: politica

Lovitura CRUNTA pentru Basescu, ramane fara partid. Tribunalul a RESPINS inregistrarea Miscarii Populare

Traian Basescu ramane fara partid. Asta au decis magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce procurorii au contestat inregistrarea Miscarii Populare ca formatiune politica. Decizia este definitiva.

Miscarea Populara a primit personalitate juridica pe 15 decembrie anul trecut. Decizia a venit din partea Tribunalului Bucuresti, insa a fost contestata de procurorii de la Parchetul Capitalei. Motivul – sigla si numele sunt asemanatoare cu cele ale Fundatiei Miscarea Populara si ar putea induce in eroare alegatorii.

Contestatia a fost inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti la inceputul anului, iar astazi, magistratii au decis sa nu inregistreze formatiunea.

In ceea ce priveste Partidul Miscarea Populara, in statutul acestuia nu au fost cerute modificarile congresului in urma caruia Traian Basescu a fost ales presedinte al formatiunii.

Traian Basescu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara pe data de 9 octombrie 2015, pentru ca apoi tot el sa propuna schimbarea denumirii partidului in „Miscarea Populara”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

O oră ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

O oră ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

3 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

54 de minute ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

O oră ago