Lovitura neasteptata pentru Dragnea, Tariceanu pune la cale o noua tradare. Se disociaza nervos de mitingurile PSD impotriva „statului paralel”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu este de acord cu PSD in ce priveste organizarea de mitinguri de protest fata de „statul paralel”. El a raspuns foarte iritat la intrebarile jusrnalistilor.

„Lumea e libera sa protesteze. Este o tendinta de a muta lupta politica din Parlament in strada. Nu cred ca este nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere. Vom avea o sedinta de coalitiei si atunci vom afla mai multe”, a declarat Tariceanu, luni, in Parlament.

PSD urmeaza sa stabileasca astazi data si ora la care vor avea loc mitingurile de protest fata de „statul paralel” si „ascultarea telefoanelor”.

PSD va organiza un miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim, a anuntat duminica secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.

Mitingurile PSD vor avea loc atat in Bucuresti, cat si in tara, data si ora acestora, urmand sa fie stabilita luni.

Stefanescu a negat ca sedinta de duminica ar fi fost convocata pentru a da jos propriul Guvern sau prim-ministrul si a calificat informatiile aparute in presa in acest sens drept speculatii, „niste prostii” si „niste aberatii”.

„Exista o singura tabara in PSD. Astazi ne-am intalnit pentru ca presedintii de organizatii judetene au cerut aceasta intalnire cu Liviu Dragnea si cu conducerea partidului. Maine vom avea intalnire cu restul presedintilor de judete. S-a stabilit astazi sa facem un miting si noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru sustinerea Guvernului, nu e pentru sustinerea lui Dragnea, a coalitiei, a programului de guvernare, pentru ca acestea au fost votate deja anul trecut de catre romani. Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, impotriva incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, un miting impotriva celor care considera ca din functiile pe care le au nealese pot sa incalce Constitutia si legile tarii si sa-si constituie un grup organizat prin care decid ei ce si cum. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania, este un miting pe care romanii l-au cerut — cu acest mesaj au venit presedintii din judete”, a declarat Stefanescu, la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, cei prezenti la sedinta de duminica — peste jumatate dintre presedintii de organizatii din tara — suta la suta au fost de acord cu organizarea acestui miting, urmand ca luni sa se decida data exacta.

„Acest miting va fi organizat in Bucuresti si in toate orasele tarii. Adica in Botosani, Suceava, Braila, Constanta, Iasi, toate vor avea loc in aceeasi zi, la aceeasi ora, iar mesajul nostru va fi foarte clar si in interiorul si in exteriorul tarii — aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor cu totul altceva, romani care ne-au imputernicit prin vot sa ducem lucrurile pana la capat si mesajul poate sa fie receptat si la Bruxelles si peste tot, inclusiv de criticii nostri din interior”, a detaliat Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: