Lovitura zilei. Rise Project il prezinta pe barbatul cu „valiza”: „M-am temut, e normal”. Este martor protejat de DNA

news

Jurnalistii de la Rise Project l-au prezentat, luni, pe cel care le-a oferit cu celebra „valiza” cu informatii despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum si cu afaceristii din Brazilia.

„Faceti cunostinta cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupari de crima organizata. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejata la DNA”, anunta Rise Project pe Facebook.

Sergiu Iordan este inginer electronist si locuieste in Turnu-Magurele. El s-a intalnit cu jurnalistii, cand le-a dat valiza, pe un camp la 2,5 km distanta de Turnu-Magurele.

„Crezi ca am curaj sa predau asa ceva in vazul lumii? M-am temut, e normal. Prima data m-am dus la Rise Project si apoi la DNA. La DNA este tot continutul valizei”, a spus Sergiu.

El a mai spus ca nu s-a schimbat nimic in Teleorman dupa ce Liviu Dragnea a intrat la inchisoare.

„Nu s-a schimbat mare lucru. Sunt oamenii PSD in toate institutiile locale. Teama a ramas aceeasi, isi pot pierde locul de munca. Asta este principala lor temere”, a adaugat Sergiu Iordan.

El a explicat apoi cum a ajuns in posesia valizei. „Cineva din Tel Drum a vrut sa o ascunda, insa a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gandit ca o ascunde bine, se astepta sa aiba casa perchezitionata, insa a ascuns-o prost, intr-o casa vecina. (…) Mi-a fost frica, altfel nu ceream identitate protejata. Cu asa ceva in brate, cator romani nu le-ar fi frica?”, a dezvaluit Sergiu.

Sergiu Iordan este in acest moment presedinte al USR Teleorman.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: