news

„Luati-va jegul din Piata Victoriei”. Protestatarii #Rezist se confrunta cu o noua situatie „mizerabila” in fata Guvernului

Primaria Capitalei a gasit de cuviinta sa depoziteze mormanele de zapada murdara adunata din zona Pietei Victoriei chiar in zona in care se strag protestatarii in fiecare seara. Angi Serban, una dintre cele mai active protestatare, ii cere Gabrielei Firea sa stranga „jegul” pe care l-a lasat in Piata.

„Toata mizeria de pe strazile de langa Piata Victoriei a fost depozitata in Piata Victoriei, in perimetrul unde se protesteaza. Nu ai unde sa arunci un ac! Stiu ca s-a mai practicat si in trecut asta, dar acum – acolo se desfasoara proteste. Exista oameni care merg in Piata (inca) seara de seara. Da, sunt ferm convinsa ca Firea nu stie nimic despre asta. A fost ocupata sa-si scoata fierea dupa ce i-a plesnit de necaz ca a fost exclusa.

Mesaj catre autoritati:

Venim noi cu lopetile sa facem curat dupa voi si va faceti iarasi de c*c*t ca sunteti incompetenti si ne papati banii degeaba sau scoateti masinile alea de topit zapada pe care ni le falfaiati anul trecut pe la nas, pe care ati dat (evident) un purcoi de bani si strangeti jegul ala pe care l-ati lasat in Piata?

Asta nu e curatenie, primarule de sector si primarule general, e gunoi bagat sub pres! Mizeria va reflecta caracterele si competentele”, a scris Angi Serban pe Facebook.

Gabriela Firea a incercat si in decembrie 2017 sa blocheze accesul protestatarilor in Piata Victoriei, inventand un targ de Craciun. Ea a fost nevoita sa renunte in fata opozitiei hotarate a protestatarilor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Miting urias in Tbilisi, Georgia: „Nu vrem sa ne intoarcem in Uniunea Sovietica” – Video

Zeci de mii de georgieni au marsaluit sambata prin capitala Georgiei, Tbilisi, la 11 mai,…

5 ore ago

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

13 ore ago

Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a facut gasita moarta

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei…

13 ore ago

Romania va avea 915 sectii de votare, in strainatate, pentru europarlamentare. In 2020 au fost 748 de sectii

 „Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu a emis, in acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr.…

14 ore ago

Fermierii, manifestatii masive in Polonia. Si agricultorii romani pregatesc „proteste ample”

Mii de fermieri polonezi au manifestat ieri impotriva reglementarilor in materie de mediu ale UE,…

14 ore ago

Parlamentul din Kuweit a fost dizolvat din cauza „coruptiei extinse”. Conducatorul statului: „Am luat aceasta decizie dificila pentru a salva tara”

Incertitudine politica in Kuweit dupa ce conducatorul statului a suspendat parlamentul national, acuzand faptul ca…

10 ore ago