Lucraturile lui Firea. S-a pus prima intr-un sondaj facut de Palada, iar pe Ciolacu l-a pus pe locul 12, dupa Ponta si Ciuca

politica

Gabriela Firea este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere, sustine un sondaj efectuat de Sociopol, institut patronat de un apropiat al ei, Mirel Palada.

Sondajul a fost realizat in perioada 20 – 27 iunie 2022.

30% dintre cei intrebati au raspuns ca au „foarte multa” si „destul de multa incredere” in Gabriela Firea, conform sondajului Sociopol, citat de PressHub.

Pe locul al treilea la capitolul incredere s-ar afla Mircea Geoana (29%), Patriarhul Daniel (28%) si Raed Arafat (25%).

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ocupa pozitia a zecea, cu numai 17% incredere, sub fostul sef al statului, Traian Basescu, care inca strange 18% din optiuni la acest capitol.

Klaus Iohannis este la egalitate cu George Simion, liderul AUR, si Marcel Ciolacu (liderul PSD).

Mirel Palada are legaturi stranse cu Gabriela Firea, Sociopol beneficiind de contracte cu Primaria Capitalei cat timp Firea a fost primar.

In octombrie 2018, institutul lui Palada a incasat un contract de 116.000 de lei de la Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti SA, aflata in subordinea Primariei Bucuresti. Contractul a fost atribuit fara licitatie publica in mai putin de trei minute.

Apoi, inainte de alegerile castigate de Nicusor Dan, Sociopol a dat publicitatii rezultatele unui sondaj de opinie din care reiesea ca Gabriela Firea urma sa castige alegerile din Bucuresti cu 41%. .

Mai mult despre: ,

Comentarii: