Ludovic Orban, atacat virulent de condamnatul Dragnea: „Personaj de desene animate, tras de fire. Mickey Mouse”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat miercuri pe liderul PNL Ludovic Orban, spunand ca acesta actioneaza la comanda si a acuzat PNL si USR ca sunt parte din acelasi sistem bine coordonat.

„Nu-s prost. E clar ca miza principala a lui Klaus Iohannis este ca eu sa nu mai exist. Ce fac procurorii cu finantarile ilegale ale USR si PNL? Nimic, pentru ca este componenta politica a acestui sistem. Orban, acest personaj de desene animate, tras de fire si care isi cauta fericirea doar in ochii stapanilor. Stiti ce facea Raluca Turcan cu votul la motiune? Mergea cu Orban la discutii sa voteze motiunea, dupa care venea a doua zi, dam jos guvernul, venim cu Orban, il picam si venim cu alta varianta”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Presedintele PSD a acuzat partidele din opozitie, PNL si USR, ca sunt parte a aceluiasi sistem.

„( N.r.: Dosarul de inalta tradare) Au fost nervozitatile lui Klaus Iohannis, intelegeri secrete cu niste evrei, apoi amenintari brutale la adresa premierului si apoi brusc apare plangerea penala a acestui Mickey Mouse. Plangerea era facut. Acest laborator unic, PNL si USR au aceiasi coordonare, tot ce apare, totul face parte din acelasi concept”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: