Categories: politica

Lui Serban Nicolae i-a intrat frica in oase. Declaratii extrem de umile privindu-l pe Liviu Dragnea

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

El a adaugat ca nu a afirmat niciodata ca a fost vorba „de o executie” in ceea ce il priveste, ci doar ca nu se considera vinovat.

„Am vazut o serie de preocupari legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodata sau pe care nu le-am facut niciodata, dupa decizia Comitetului Executiv de miercuri in ceea ce ma priveste. Mai precis, nu am spus niciodata ca a fost o executie, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea si cu atat mai putin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot sa critic vreodata partidul, pentru ca asta ar fi o ineptie. Eu am spus ca nu ma consider vinovat si ca nu trebuia sa fiu sanctionat. Pentru mine este o sanctiune, dar faptul ca este una nedreapta nu-mi produce vreo suparare pe partid sau pe organele sale de conducere. Ii asigur pe toti ca nici nu am sa ma schimb si nici n-am sa parasesc partidul al carui membru fondator sunt si ca, in general, sunt pregatit sa fac fata oricarei provocari din viata politica”, a afirmat senatorul social-democrat.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca nu se asteapta la o plecare a senatorului Serban Nicolae din partid, in ciuda pozitiei pe care acesta a avut-o dupa inlocuirea de la conducerea Comisiei juridice si a grupului parlamentar social-democrat.

„Serban Nicolae nu cred ca va parasi partidul, sper. (…) Au mai fost si altii, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt multi care critica si ataca PSD-ul, e un partid care deranjeaza. Dar nu e o problema, mergem inainte (…) si cu aceste critici”, a declarat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

O oră ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

2 ore ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

2 ore ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

2 ore ago