politica

„M-am format langa Corneliu Coposu”. Coposu si Firea, acelasi lucru. Dan Cristian Popescu o admira acum pe primarita PSD

Candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, afirma la inceputul acestui an ca el „s-a format” langa Corneliu Coposu. Coposu a stat 17 ani in puscariile comuniste si a refuzat sa faca orice fel de compromis cu comunistii si cu urmasii acestora, fesenistii. 

„Am participat activ la fenomenul Piata Universitatii. (…) Pentru mine adevarata scoala politica este scoala lui Corneliu Coposu, politicianul langa care m-am format. Acolo am invatat ca se poate face politica dreapta si de dreapta”, sustinea Popescu, pe atunci membru al PNL.

Popescu a plecat in aceasta saptamana din PNL pentru a candida pe listele PSD.

„Nu am intrat in politica pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetateni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate si sustinute de catre cetatenii Sectorului 2, au fost calcate in picioare din ratiuni politice, am ales sa continui lupta cum pot mai bine.

De astazi sunt candidatul sustinut de catre PSD la Primaria Sectorului 2 si cu sprijinul primarului general, doamna Gabriela Firea, voi implementa proiectele mele si vom schimba fata Sectorului 2 in urmatorii patru ani.

Le multumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru ca au ales sa formeze echipa cu cetatenii din acest sector. Si eu consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide!”, a scris Dan Cristian Popescu intr-o postare pe Facebook.

Postarea sa este insotita de o fotografie in care apare alaturi de primarul Capitalei, Gabriela Firea, si de presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, precizand ca va negocia cu partidele care sunt dispuse sa ii ofere sustinere sau sa se inscrie independent in cursa electorala.

PNL si USR PLUS au decis sa aiba candidati comuni pentru primariile sectoarelor Capitalei, Radu Mihai (USR PLUS) fiind desemnat sa intre in cursa electorala pentru Sectorul 2 si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

5 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

6 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

6 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

7 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

7 ore ago