Mafia PSD vrea sa cumpere toata presa: Partidutul lui Dragnea ne-a facut o oferta financiara de nerefuzat

news

PSD face ce stie cel mai bine, foloseste banii publici pentru a anihila orice opozitie. Cum tot mai e putin pana la startul campaniei electorale pentru europarlamentare si Dragnea s-a asigurat ca partidul sau primeste sume grase de la bugetul de stat, social-„democratii” au inceput sa momeasca publicatiile cu reclama electorala.

Jurnalistii de la Newsweek Romania povestesc ca au primit „o oferta de nerefuzat”, pe care, insa, au refuzat-o fara sa stea pe ganduri.

„Cat de bun e PSD cu Newsweek Romania, aproape ca-mi dau lacrimile de fericire. Partidutul lui Dragnea ne-a facut o oferta financiara de nerefuzat, pe care, iata, am refuzat-o. 😋 Li s-a transmis ca Newsweek nu accepta bani de la partide anti-democratice”, povesteste pe Facebook Ramona Ursu.

Ea prezinta si postarea lui Sabin Orcan, care „explica mai bine cum se pregatesc infractorii sa cumpere si presa care a mai ramas necumparata”.

„N-o sa ghiciti care e primul partid care ne-a contactat, prin intermediari, pentru publicitate electorala. E chiar… PSD! Da, ati citit bine. Acelasi PSD care trebuie sa dea cu subsemnatul la parchet dupa dezvaluirile noastre despre cum a sifonat milioane de euro din subventia primita de la stat.

Raspunsul nostru: nu incheiem contracte cu partide anti-democratice! Raspuns care i-a lasat cu gura cascata pe reprezentantii agentiei trimise sa ne contacteze. Bag seama ca, pana acum, suntem singurii care am refuzat o asemenea oferta!”, a scris si Orcan.

Mai mult despre:


Comentarii: