Categories: news

Mafiotismele lui Dragnea au intrat in atentia procurorilor. Ponta dezvaluie ce a vorbit la DNA: „M-au intrebat daca ma simt amenintat”

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, la iesirea din sediul DNA, ca a fost intrebat de procurori daca se simte amenintat de afirmatiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui.

„Declaratia a durat jumatate de ora si vreo doua ore redactarea, am stat cu avocatii pe hol. (…) M-au intrebat (procurorii – n.r.) un singur lucru: daca ma simt amenintat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus ca nu, am primit hartia, am dovedit ca Dragnea minte, eu sunt multumit”, a explicat Ponta, citat de Agerpres.

Cu privire la un posibil denunt formulat de Vlad Cosma impotriva sa, Victor Ponta a spus ca acesta a scris o marturie „falsa” la cererea procurorilor.

„Nu avea cum sa ma denunte, ca nu stia. A scris o marturie falsa la cererea procurorilor si sigur ca sunt suparat pe el ca a mintit de mine, ca altfel nu aveam dosar, dar acum, daca a spus adevarul, stiti cum e, cand recunosti esti pe jumatate iertat”, a precizat fostul prim-ministru.

Intrebat daca marturia sa ar putea complica situatia juridica a lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a raspuns: „Chiar nu i-am facut nimic. De ce tot minte despre mine si ma si enerveaza degeaba? Nu stiu de ce minte, cred ca din prostie”.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul Tel Drum.

La intrarea in sediul DNA, el a fost intrebat de jurnalisti de ce au nevoie procurorii de o noua declaratie in dosar, Ponta mentionand ca nu stie.

„Nu stiu, poate sa-mi aduca noroc. Ati vazut ca martorii din dosarul asta… unu-i sef la ANCOM, altu-i ministru de Finante, poate imi da si mie”, a raspuns, ironic, fostul premier.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la inceputul lunii februarie, ca Victor Ponta s-ar fi aflat printre denuntatorii de la DNA. „Turnatorii din dosare ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa. Nu vreau sa ii fac vedete. O sa discutam despre asta”, afirma Dragnea.

Joi, Victor Ponta a anuntat ca a primit dovada scrisa ca a fost chemat ca martor la DNA si, in aceste conditii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa-si ceara scuze imediat pentru „minciunile” spuse la adresa lui.

„Am primit dovada scrisa: am fost chemat ca martor la DNA – nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui – iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia? Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD (partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014! Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament”, a scris Ponta, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

54 de minute ago

„Oscarurile Washingtonului”. Iohannis va fi premiat in SUA pentru „conducerea exemplara a Romaniei si pentru rolul sau de lider transatlantic si european”

Consiliul Atlantic il va onora in acest an pe presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, cu…

35 de minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

22 de minute ago

BEC a acceptat noua candidati pentru functia de primar al Capitalei. Printre acestia sunt Sosoaca, Firea si Piedone

Noua candidati intra in cursa electorala pentru a obtine pe 9 iunie fotoliul de primar…

29 de minute ago

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

2 ore ago