„Mai bine il scuipam pe Tariceanu ca tot aceeasi amenda luam”. Protestatar din Cluj, amendat pentru ca i-a aratat degetul mijlociu lui Tariceanu

politica

Un protestatar care i-a aratat degetul lui Tariceanu, la Cluj, anunta ca a fost amendat de Jandarmerie. „Mai bine il scuipam ca tot aceeasi amenda luam”, a spus furios protestatarul.

„Mai bine il scuipam ca tot aceeasi amenda luam. M-au amendat pentru ca i-am aratat degetul mijlociu si pentru ca am mimat gestul de a trage un picior la masina. Nu am vrut sa lovesc masina, ca-mi rupeam degetele”, a spus protestatarul pentru Adevarul. Intrebat cat a fost amenda, barbatul a sustiut: „Nu conteaza pentru ca lucrez si-mi platesc taxele”.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de un grup de cateva persoane care l-au huiduit si au scandat ”Nu vrem sa fim condusi de hoti!” sau ”Sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj!”.

Tariceanu a fost intampinat la sediul ALDE Cluj de cativa protestatari care i-au cerut sa semneze pentru initiativa ”Fara penali in functii publice” si care au scandat ”Hotii!” si ”Nu vrem sa fim condusi de hoti!”, relateaza Mediafax.

Pe afisele protestatarilor erau mesaje precum ”ALDE a mai castigat un penal” (cu referire la Marius Nicoara – n.r.), ”Suntem cu ochii pe voi!” sau ”Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni!”.

De asemenea, o tanara a spus la megafon ca ”sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj”.

Tariceanu a trecut pe langa cele cateva persoane fara sa le vorbeasca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: