Mai ceva ca-n Coreea de Nord. PSD refuza sa-l lase pe Daniel Florea sa demisioneze: „Intreaga organizatie a fost construita in jurul dumnealui”

politica

PSD Sector 5 anunta ca refuza sa il lase sa demisioneze din fruntea organizatiei pe Daniel Florea, primarul Sectorului 5. Florea a anuntat ca isi depune mandatul dupa esecul rusinos de la Congresul PSD, unde a candidat pentru functia de presedinte executiv.

„Avand in vedere intentia domnului Daniel Florea de a-si depune mandatul de Presedinte al PSD Sector 5, dar nu inainte de a dezbate decizia in CEx, la insistentele tuturor presedintilor de OL-uri ale PSD Sector 5 si a membrilor Biroului Permanent, ieri, 01.07.2019 in cadrul CEx PSD Sector 5, s-a votat in unanimitate, neinregistrarea depunerii mandatului in evidentele Secretariatului PSD Sector 5 si infirmarea depunerii mandatului.

Principalul motiv invocat de toti membrii a fost acela ca intreaga organizatie a fost construita in jurul dumnealui, el fiind totodata principalul artizan al rezultatelor foarte bune obtinute de organizatia PSD Sector 5, de cand Daniel Florea este presedintele acesteia”, anunta PSD Sector 5 pe pagina de Facebook.

La cateva ore dupa Congresul PSD, Florea a anuntat ca isi depune mandatul de presedinte al PSD Sector 5.

„Motivul este ca am obtinut un numar de voturi mai mic decat numarul total al delegatilor regiunii Bucuresti – Ilfov si era normal sa vad daca mai am sustinerea organizatiei in aceste conditii”, a declarat Florea pentru DC News.

Florea a pierdut functia de presedinte executiv al PSD in fata lui Eugen Teodorovici, care a primit votul a 2.463 de voturi. Daniel Suciu, si el intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, a obtinut 1.358, Daniel Florea – 129 si Sorin Bota 19 voturi.

Mai mult despre:

Comentarii: