„Mai, golanilor, nu ne e frica”. Caramitru anunta ca a fost amenintat in fata: „Mi-a zis direct ‘te distrug – tu nu stii cine suntem noi'”

politica

Andrei Caramitru anunta ca a primit amenintari din partea lui Alexandru Cumpanasu si a unui lider PNL, „USL-ist cu acte in regula”. „Mai golanilor. Problema voastra e ca pe noi nu aveti cu ce sa ne ‘agatati’ si cu ce sa ne santajati”, a reactiobat dur Caramitru.

„Amenintari de campanie. Ticalosii nu mai stiu ce sa faca ca sa ne inchida gura. Sa nu cumva sa le stricam jocurile:

– Cumpanasu, intr-unul din live-urile isterice pe care le face, vorbeste vreo 10 minute despre mine. Ma ameninta nu doar pe mine ci si pe tatal meu (care cumva ar trebui sa ma forteze sa tac din gura)
– Paleologu scrie isteric si repetat despre mine, aproape zilnic. Probabil regreta ca nu e Inchizitie ca in evul mediu (perioada lui favorita) – ca sa aiba pe cine trimite sa ma arda pe rug
– unul din marii sefi din PNL, USL-ist cu acte in regula – m-a amenintat direct, pe fata, cand ne-am incrucisat intamplator intr-un loc public. Mi-a zis direct ‘te distrug – tu nu stii cine suntem noi, cat de puternic sunt eu’. L-am trimis direct la plimbare insa recunosc ca m-a enervat: mai aveam putin si ii turnam un pahar de apa in cap ca sa il calmez pe dobitoc.

Mai golanilor. Problema voastra e ca pe noi nu aveti cu ce sa ne ‘agatati’ si cu ce sa ne santajati. Si nu ne e frica. Deloc. Si asta va dispera. Pentru ca noi nu suntem sclavi ridicoli si imbecili ca voi – suntem oameni liberi. De asta voi toti o sa iesiti din scena. Stiti si voi asta. Si va e frica”, a scris Caramitru pe Facebook.

Caramitru face parte din echipa de realizare a programului de guvernare USR PLUS.

Mai mult despre:

Comentarii: