„Mai, vanzator de tara!”. Romanii stiu cine este vinovat, festival pe pagina lui Ciolacu: „Se intorc in mormant bunicii si parintii nostri, toate generatiile care au luptat pentru Ardeal”

politica

Reactii foarte dure pe pagina de Facebook a presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce legea Autonomiei Tinutului Secuiesc a fost adoptata tacit de aceasta camera parlamentara. Ciolacu a sarit sa il atace pe Klaus Iohannis, insa nu a convins pe aproape nimeni.

In numai 20 de minute au aparut peste 300 de comentarii furioase la postarea lui Marcel Ciolacu. Peste 90% dintre psotari scot in evidenta faptul ca PSD si Ciolacu sunt cei vinovati ca o astfel de lege a fost adoptata.

Iata cateva comentarii reprezentative:

In calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu trebuia sa fie prima persoana acreditata sa ia masuri in vederea respingerii acestui proiect de lege absurd, care incalca suveranitatea si indivizibilitatea tarii noastre. Nu ai nicio scuza domnule Ciolacu! Esti prietenul si aliatul UDMR-stilor. In loc sa iti recunosti greseala, dumneata arunci sageti impotriva presedintelui tarii. RUSINE!

Mai vanzator de tara mai bine ai raspunde scurt si la obiect cum s a ajuns sa treaca un astfel de proiect dd lege? Acum te ascunzi sub fustele mamei invocand ca guvernul ar fi de vina si ca presedintele ar fi in mare eroare. Mai boule cum naiba ai ajuns sa carmuiesti o tara? De unde mama naibii ai iesit sluga si vierme ce esti?

Toate legile sunt sub nasul dumneavoastra. Trebuiau respinse😡. Dar sa taceti si sa ne vindeti ungurilor sub nici o forma nu o sa uitam. Ne este sila de toti. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne scape de acest necaz si veti vedea. 🙏🙏😪

Nu ti-e rusine baaah. Se intorc in mormant bunicii si parintii nostri toate generatiile care au luptat pentru Ardeal si Romania marea. Bah mizerie ce esti un neamt a facut Romania mare este vorba de Ferdinand si tu mizerie faci astfel de manarii cu UDMR. Nu veti mai primi nici un vot de la romanii din Ardeal. Trebuie sa fiti cercetati si inchisi pt inalta tradare.

Rusine v-ati apucat sa vindeti bucati din Romania ce mai cautati in parlament cum v-ati permis sa votati asta fara consultarea poporului roman

Cum sa treaca un asemenea proiect de lege? Unde este respectul pentru toti eroii neamului nostru romanesc care s-au jertfit pe acele hotare?

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a reactionat furibund dupa discursul dur al lui Klaus Iohannis legat de adoptarea Legii Autonomiei Tinutului Secuiesc.

„Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica. Este o iesire care descalifica total functia prezidentiala!

Ii amintesc presedintelui Iohannis ca nu a avut nicio reactie cand ambasadorul Romaniei la Budapesta a fost terfelit in urma cu cateva zile. A tacut complice. Daca era un adevarat patriot, l-ar fi aparat pe Ambasadorul roman!

Presedintele Iohannis stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc. Stia ca la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Asa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut aceasta iesire anti-romaneasca si anti-democratica.

Cred ca presedintele Iohannis trebuia sa fie mai preocupat ca a trimis romani la export pe plantatiile din Germania. Oameni pe care presedintele Iohannis si Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred ca presedintele Iohannis ar fi trebuit sa fie mai preocupat de faptul ca Guvernul lui lasa ca padurile sa fie taiate.

Romanii asteapta de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia solutii concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Si, in mod special, data fiind situatia in care ne aflam, presedintele ar trebui sa fie preocupat de soarta romanilor, de protejarea nivelului de trai, de pastrarea locurilor de munca, de posibilitatea de a-si amana creditele, de solutii pentru salariatii nevoiti sa-si lase copii singuri acasa, nu de aberatii politicianiste!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Klaus Iohannis a acuzat miercuri PSD ca „se lupta ca sa dea Ardealul ungurilor”.

„Jo napot kivanok, PSD! Este incredibil dragi romani ce se intampla in Parlamnent, PSD-ul a ajutat UDMR-ul sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce intelegeri se fac in Parlament.

In timp ce noi ne luptam cu pandemia, pentru vietile romanilor, PSD-ul, marele PSD, se lupta in birourile secret din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri?

Vedeti, asta inseamna o majoritate toxica, majoritatea toxica pesedista. Acum vedeti de ce am vrut alegeri anticipate.

Eu nu mai vreau ca problemele importante ale natiunii sa fie hotarate de PSD. Eu nu mai vreau ca aceasta majoritate toxica pesedista sa hotarasca impotriva Romaniei si a romanilor.

E inacceptabil si cat timp voi fi eu presedintele Romaniei o asemenea lege nu va exista”, a spus presedintele.

Mai mult despre:

Comentarii: