Malin Bot: E un moment rusinos. Cainii de paza ai democratiei sunt in lesa lui Dragnea

opinii

Un grup de patrioti din Cluj a plecat pe jos la Bucuresti. Li s-au alaturat alti oameni din Ardeal si Muntenia. Vineri, 19 ianuarie 2018, au plecat din Ploiesti pentru ultima parte a marsului lor istoric.


VIDEO: Ce spun patriotii care vin pe jos de la Cluj despre cum isi pune infractorul Liviu Dragnea un alt avatar ca prim-ministru. Cum vad ei decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta ca Viorica Dancila sa fie sefa Guvernului Romaniei.Vin la marele protest din 20 ianuarie 2018, de la Piata Universitatii. Gestul lor exceptional e ignorat de aproape toate televiziunile. Asta ne arata cat de mult controleaza infractorul Dragnea presa.

Este rusinos modul cum ignora televiziunile ”de stiri” Marsul Sperantei. Este un eveniment istoric pe care ar fi trebuit sa il trateze televiziunile pe tot parcursul derularii lui. Digi 24 a realizat cateva stiri, in rest tacere deplina.

Eu am documentat video si am realizat reportaje intre Targu Mures si Sighisoara si intre Comarnic si Ploiesti. Puteti sa ii cunoasteti pe acesti oameni minunati si sa vedeti suportul popular exceptional intalnit pe drum.


VIDEO: Cine sunt patriotii care au plecat pe jos de la Cluj, la BucurestiOamenii acestia, care acum se prefac ca nu vad ceva foarte important sunt cei care ma acuzau pe mine ca nu este jurnalism ce fac eu, pentru a arata lumii cum s-a trezit constiinta aceasta superba a oamenilor cinstiti satui de hoti si corupti.
Tineti minte, dragii mei, jurnalistul este cainele de paza al democratiei. Romania este in pragul unui dezastru pentru democratie daca infractorul-sef al PSD si gasca lui vor putea sa distruga independenta Justitiei. Alaturi de Marsul Sperantei si alaturi de protestatarii #rezist ar fi trebuit sa fie toti ziaristii. Toti!


VIDEO. Poti sa faci si tu ceva simplu pentru a pune la zid coruptii. Nu iti poti imagina ce putere ai, cu un simplu telefon si cu retelele sociale.Comentarii: