Malin Bot il baga in faliment pe Cristoiu. Ii cere 150.000 de euro ca daune morale: „Nu am comis niciodata vreun act de huliganism, nu am scuipat pe nimeni pe strada”

news

Malin Bot a anuntat joi ca il da in judecata pe Ion Cristoiu dupa ce acesta l-a acuzat in emisiunea Romania9 a lui Ionut Cristache ca ”scuipa oamenii pe strada”.

„Cristoiu, fost turnator la Securitate cu pseudonimul Coroiu, a repetat obsesiv, timp de 17 minute, pe TVR urmatoarele insulte la adresa mea: infractor, huligan, ‘scuipa oamenii pe strada’, ‘nu este jurnalist’.

De asemenea, Ion Cristoiu a mai spus ca ‘este bine ce au facut sustinatorii PSD la DNA’.

Sustin libertatea de exprimare si fiecare are dreptul la opinie, dar sa inventezi despre cineva fapte grave, inexistente, este cu totul altceva.

Nu am fost trimis niciodata in judecata, deci nu am cum sa fiu infractor. Nu am comis niciodata vreun act de huliganism, nu am scuipat pe nimeni pe strada.

Sunt licentiat in jurnalism si practic meseria asta de 26 de ani, inclusiv cu Cristoiu am fost coleg si el cunoaste bine pregatirea mea profesionala, experienta mea si activitatea mea.

Pur si simplu a mintit cu rea-credinta, constient, cu scopul de a induce publicul TVR in eroare.

Mai mult chiar, in numeroase decizii judecatoresti, multi judecatori au controlat activitatea mea jurnalistica din perioada 2017 – 2020 si au decis definitiv ca am exercitat o activitate jurnalistica dincolo de orice dubiu.

Asadar, adevarul este total diferit de ceea ce a spus tovarasul Coroiu la TVR, mai sunt si hotarari ale instantelor care il contrazic, motiv pentru care din toamna ne vom vedea la tribunal”, a anuntat Malin Bot.

Malin Bot a precizat ca ii va cere lui Cristoiu daune morale de 150.000 de euro.

„Sa inventeze ca eu sunt platit de entitati ascunse, in conditiile in care finantarea mea este publica si transparenta la zi, nu reprezinta o opinie, reprezinta o fapta concreta, imorala, mincinoasa la adresa mea.

Asa ceva nu este normal si firesc. Din acest motiv am decis sa il chem pe domnul Ion Cristoiu in instanta. Voi solicita 150.000 de euro daune, aceasta fiind suma pe care o consider necesara pentru finantarea unei campanii de marketing online pentru informarea corecta a publicului si corectarea dezinformarilor facute de Ion Cristoiu in legatura cu activitatea mea”, a mai spus Malin Bot.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: