Malin Bot, impiedicat sa filmeze la un eveniment cu Ciolacu si primarul PSD Baluta. A sunat la 112 – Video

news

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a participat miercuri, alaturi de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, la inaugurarea Pietei agro-alimentare Progresul. Malin Bot a dorit sa filmeze, insa i s-a interzis, astfel incat a chemat Politia.

Malin Bot a venit la evenimentul organizat de liderii PSD, insa oamenii de paza i-au interzis sa intre in piata pe motiv ca intentioneaza sa filmeze. Malin Bot a relatat ca pensionarilor li s-a interzis sa intre in piata cat timp acolo s-a aflat presedintele PSD. Locul era intesat de angajati ai Politiei Locale si ai firmei Tiger Security.

Malin Bot a sunat la 112 si a chemat Politia pentru ca i s-a interzis sa filmeze pe spatiul public. In fata politistilor, el a mentionat ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele angajatilor firmei Tiger Securituy, pe care a acuzat-o ca lucreaza cu „interlopii lui Daniel Baluta”.

Rise Project si Libertatea au publicat numeroase articole, in ultimele doua saptamani, despre legaturile stranse dintre administratia Baluta si Clanul Sportivilor, o grupare de interlopi din Capitala foarte periculoasa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: