Malin Bot NU a fost lasat sa intre la dezbaterea lui Dancila. Cat de „liber” este accesul la intalnirea cu candidatul PSD

politica

Malin Bot anunta ca nu i s-a permis accesul la conferinta de presa a Vioricai Dancila desi a prezentat o legitimatie de presa si buletinul de identitate. Conducerea PSD a sustinut ca orice jurnalist poate veni la dezbaterea Vioricai Dancila.

„Nu am fost lasat sa intru, jandarmii mi-au solicitat acreditare din partea Parlamentului”, a declarat Malin Bot pentru aktual24.ro.

In comunicatul difuzat presei, PSD a sustinut ca orice jurnalist  poate sa participe si sa puna intrebari Vioricai Dancila.

Comunicatul PSD:

„Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, invita reprezentantii mass-media la un dialog deschis, astazi, 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P. Accesul este liber pentru toti reprezentantii mass-media desemnati de catre institutiile pe care le reprezinta. Intrarea jurnalistilor se face pe baza legitimatiei de presa si a actului de identitate la intrarea S2, incepand cu ora 16.00″.

De asemenea, Dancila a condamnat faptul ca Iohannis i-a „selectat” pe jurnalistii care i-au pus intrebari.

„Cred cu tarie ca aceasta campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerenta a viziunii pentru Romania si, mai ales, de raspunsuri la intrebarile oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare si fuga de intrebari, nici cu aroganta pe care o afiseaza presedintele Iohannis si dispretul pentru dreptul romanilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis si aceasta selectie pe care a facut-o pentru evenimentul de astazi tradeaza de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevaruri incomode”, a explicat invitatia Viorica Dancila, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: