Malin Bot rupe tacerea, de ce a fost scos de pe B1 TV: „Mi s-a reprosat ca ii spun lui Dragnea ‘INFRACTOR’. Au zis ca sunt taliban”

actualitate

Jurnalistul Malin Bot aduce noi precizari in privinta deciziei comune a management-ului B1 TV-EVZ de a-l scoate de pe post. Bot a anuntat luni ca demisioneaza de la EVZ, fara a oferi prea multe detalii despre motivele acestui gest.

Malin Bot acuza,  intr-o postare pe Facebook, ca PSD urmareste sa reduca la tacere toate „vocile oneste”.

„PSD este si va ramane in istorie ca ‘Partidul infractorilor’ pentru ca acesta e singurul partid cu un condamnat presedinte, ales cu unanimitate ceausista. Acest partid vrea sa puna un infractor prim-ministru, daca va castiga alegerile parlamentare. Pentru a castiga a inceput deja miscarile. Miscari care includ reducerea la tacere a tuturor vocilor oneste. Nu vor sa-si asume niciun risc si de aceea am ajuns ca gestul simplu si normal de a spune adevarul sa fie catalogat ca ‘incisivitate excesiva'”. a scris Malin Bot.

El spune ca a fost catalogat „taliban” pentru ca in emisiunile de la B1 TV spunea despre Liviu Dragnea ca este „infractor”.

„Asa este, mi s-a reprosat ca sunt ‘taliban’ pentru ca ii spun lui Dragnea ‘infractor’. Pai nu e condamnat pentru comiterea unor infractiuni? Am ajuns sa avem de suferit in tara noastra daca spunem unui hot condamnat in Justitie ca e hot? Un hot care planuieste sa controleze Romania”, a adaugat Malin Bot.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: