Categories: news

Malin Bot, singurul amendat in fata Parlamentului: „A tulburat linistea, demnitatea si onoarea Jandarmeriei” – Video

Malin Bot a fost singurul amendat, luni, in timpul protestului care a avut loc in fata Palatului Parlamentului. Protestul continua si marti.

In grup de protestatari imbracati in veste galbene s-a strans luni, de la prima ora, in fata Palatului Parlamentului pentru a solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Unul dintre protestatari a trimis o notificare oficiala in acest sens Primariei Bucuresti, insa protestatarii au fost impiedicati sa intre in curtea Parlamentului de un numar de jandarmi de trei ori mai mare. Jandarmii au sustinut ca Palatul Parlamentului este „obiectiv militar”.

Protestatarii au scandat „Criminalii tarii”, „Asasinii”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti”. Singurul care a fost amendat este Malin Bot.

„Aflandu-se pe trotuarul de langa intrarea in Parlamentul Romaniei, avand o boxa portabila si un microfon, a adus expresii jignitoare: lichele si slugi la adresa Jandarmeriei, a institutiei, de natura sa tulbure ordinea publica, linistea, demnitatea si onoarea institutiei. Motiv pentru care se sanctioneaza cu 400 de lei”, se afirma in procesul verbal intocmit de jandarmi. Malin Bot a primit amenzi care totalizeaza 20.000 de lei pana in acest moment.

„Protestul din Curtea Parlamentului care va avea loc in zilele de 10, 11 si 12 decembrie in intervalul orar 08:30 – 17:00 a fost declarat pe 6 decembrie. Raspunsul Primariei se da declaratorului in maxim 48 de ore. Pe 8 decembrie, persoana care a declarat protestul nu a primit pe mail negatie de la Primarie.

Protestul va avea loc in Curtea Parlamentului. In mediul virtual a aparut o poza cu negatia de la Primarie, ceea ce este o facatura prin care sa ne descurajeze sa venim la protest”, s-a transmis duminica pe pagina de Facebook „Reusim pentru Romania”.

Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Deputatul PSD Radu Cristescu, sustinator al extremistilor de dreapta care il considera pe Trump un „trimis al lui Dumnezeu” pe pamant

Deputatul PSD Radu Cristescu este un sustinator al miscarii QAnon, a dezvaluit liderul QAnon Romania,…

O oră ago

Ciolacu, delir la congresul BNS. S-a comparat cu Roosevelt, iar sindicalistul Costin este Winston Churchill: „Ne aflam in mijlocul unui razboi”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare, joi, la Congresul Blocului National Sindical.…

3 ore ago

4.271 de cazuri noi de coronavirus. Aproximativ 36.000 de teste au fost efectuate

In ultimele 24 de ore au fost raportate inca 4.271 de cazuri noi de coronavirus…

2 ore ago

Berbeceanu, inconjurat de angajatii Prefecturii in ultima zi in functie: „Va multumesc ca ati fost langa mine!”

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi…

2 ore ago

Spumega Costin la adresa lui Citu: „Este prima oara cand suntem transformati intr-o adunatura de hoti de un lider politic”

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, ca este pentru prima oara in…

2 ore ago