Malin Bot: Ziua superba in care Romania verticala a luat cuvantul. Imagini pe care niciun post TV nu are curaj sa le arate

opinii

Protestul pentru independenta Justitiei a fost minimalizat de televiziunile de stiri. Numarul protestatarilor a fost mult mai mare decat cei 70.000 despre care au vorbit televiziunile cu patroni penali.


VIDEO: Ziua in care coruptii au aflat ca romanii nu cedeaza in fata lor
Dincolo de acest aspect, mai jos puteti vedea oameni speciali si lucruri importante pe care nu le-au aratat nicio televiziune ”de stiri”.

Au venit din toata tara protestatari decisi sa dea din nou un semnal puternic clasei politice si in special lui Liviu Dragnea si acolitilor sai. Multi au ajuns la Bucuresti cu masinile, altii au venit mai de departe cu trenurile si un grup mai mic de patrioti a venit pe jos, de la Cluj, 450 de kilometri.


VIDEO: Imaginile superbe cu patriotii care au venit in Bucuresti, pe jos, de la ClujZece zile au mers pe jos prin toata Transilvania, au trecut muntii si au traversat Muntenia, pana in Bucuresti, unde au ajuns sambata dimineata.

Nu ati vazut la nicio televiziune faptul ca pe jos a venit la Bucuresti si urmasul direct al marelui om politic si prim-ministrul Iuliu Maniu. Eu am realizat un interviu cu acest tanar special, in varsta de 17 ani, care a spus lucruri esentiale despre schimbarea de care are nevoie Romania isi despre actuala clasa politica.


VIDEO: Interviul cu stranepotul lui Iuliu ManiuLa Arcul de Triumf urmasul lui Iuliu Maniu a depus o coroana pentru memoria eroilor neamului romanesc care si-au dat viata pentru Marea Unire de la 1918. La sediile ALDE si PSD au avut loc un protest aparte, toti cei prezenti aratand degetul liderilor acestui partid.

Seara insa, atunci cand la Piata Universitatii s-au adunat peste 100.000 de protestatari, cei mai multi fiind din Bucuresti, s-a strigat impotriva PSD inca din statia de metrou, imediat ce calatorii ajungeau pe persoane. Sunt imagini pe care nicio televiziune nu le-a surprins sau aratat.


VIDEO. Epicentrul protestului urias de sambata seara si oamenii speciali veniti din toata RomaniaInainte ca protestatarii sa plece in mars catre Piata Unirii, drum pe care s-au adunat si mai multi oameni, alaturi de cei care protestau deja din Piata Universitatii, s-au filmat primele imagini ale videoclipului Puie MSD, melodia care a devenit pe retele sociale imnul celor care protesteaza impotriva a ceea ce maratonul civic #rezist numeste #ciumarosie .


VIDEO. Trupa ARMA a inregistrat hitul protestelor: Puie MSDPiata Constitutiei si Bulevardul Unirii au fost pline cu protestatari, numarul acestora fiind categoric mult mai mare decat cifra de 70.000 vehiculata pe la televiziuni.

Dincolo de asta insa, am reusit sa surprind in multime spiritul si esenta acestui protest, explicate de participantii care au venit din toata Romania. Interviurile cu ei sunt foarte interesante, cu atat mai mult cu cat sunt oameni carora televiziunile nu le-au dat cuvantul.


VIDEO: Cine sunt cei care au facut noapte alba la Parlament. Chiar si din Teleorman au venit tineri sa picheteze toata noaptea ParlamentulCe au omis sa spuna televiziunile ”de stiri” este ca toata noaptea a continuat protestul, Parlamentul fiind pichetat de un grup de persoane printre care s-au aflat si tineri din Teleormanul natal al infractorului Liviu Dragnea.

Duminica dimineata protestul a continuat prin prezenta unui grup de ardeleni din Oradea si Arad. Oradea Civica si Aradul Civic au venit dimineata in Piata Constitutiei pentru a continua protestul impotriva coruptilor.


VIDEO: Ardelenii care au protestat duminica dimineata au un mesaj dur pentru coruptiEi au spus raspicat in special infractorului Liviu Dragnea ca nu vor ceda si se vor intoarce la Bucuresti pentru a-si exercita dreptul constitutional de a intra in parlament.

Mai mult despre: , , , , , , , , , , , ,

Comentarii: