Categories: news

Mama unuia dintre sinucigasii de la Paris: Fiul meu N-A VRUT SA UCIDA. S-a aruncat in aer DIN CAUZA STRESULUI

Ibrahim Abdeslam, in varsta de 31 de ani, s-a aruncat in aer, vineri seara, in fata cafenelei Comptoir Voltaire, din Paris. El este unul dintre cei trei frati identificati ca facand parte din celula terorista care a organizat atentatele. Unul a fost prins, iar celalalt este cautat international.

Mama lui Ibrahim spune ca fiul ei „nu am vrut sa omoare pe nimeni” si ca cel mai probabil centura cu explozibil a fost detonata din greseala. Incercand sa ii ia apararea fiului ei femeia a spus ca fiul ei e posibil sa fi comis atentatul din cauza ca era stresat.

Rudele fratilor Abdeslam spun ca au covingerea ca Ibrahim nu a avut de gand sa ucida pe cineva. „Cu siguranta aceasta nu a fost nicidecum intentia lui. Ne-am vazut chiar cu doua zile inainte de atacuri. Nu a dat niciun semn ca are in plan sa comita ceva atat de violent”, le-a spus mama tanarului reporterilor publicatiei Het Laatste Nieuws. „Faptul ca centura de sinucidere a explodat fara a ucide pe cineva spune multe”, a completat femeia.

Unul dintre fratii lui Ibrahim, Mohamed, fost arestat in Molenbeek, Belgia. Cel de-al treilea dintre frati, Salah, a fost pierdut de autoritati, dupa ce a fost initial retinut, iar apoi a fost eliberat. Explicatia oferita este ca nu era inca dat in urmarire generala. Asa se face ca tanarul a disparut pur si simplu, iar acum face obiectul unei urmariri internationale.

„Am fost foarte surprinsa ca Salah a fost implicat in atacuri. Ibrahim era diferit. Am observat ca s-a radicalizat, cel putin partial. Dar nu atat de mult incat sa ne fi gandit vreodata ca ar comite o atrocitate de genul asta”, a mai spus mama lui Ibrahim, potrivit dailymail.co.uk.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago