Manelistul Badalau are o melodie pe placul lui Tariceanu: „Nu este exclus ca domnul Tariceanu sa fie candidatul nostru”

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat, sambata, inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) de la Neptun, ca nu este exclus ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu sa fie candidatul comun al coalitiei la alegerile prezidentiale de anul viitor, el apreciind ca Tariceanu este „un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru presedintia Romaniei”.

„In istoria PSD a existat o cutuma ca presedintele partidului a candidat. In acelasi timp, am avut si in cadrul USL, daca va mai amintiti, un protocol in care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la presedinte al aliantei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Si in acest moment suntem intr-o alianta si nu este exclus ca domnul Tariceanu sa fie candidatul nostru, urmand in continuare ca PSD sa aiba prim-ministrul”, a declarat Badalau.

El a spus ca Tariceanu este „un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru presedintia Romaniei si pentru romani”.

Intrebat daca crede ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi de acord cu o astfel de varianta, senatorul PSD a spus ca vor fi discutii in partid pe aceasta tema, iar „pana la urma, majoritatea va decide”.

Badalau a fost filmat, pe 30 august, cantand si dansand la o petrecere in Giurgiu pe o melodie in care se spunea „Sa vina Diaspopra, ca sa ne pisam pe ea”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: