Manipulare de joasa speta a sefului PSD. Ce a spus Timmermans si ce a spus Dragnea ca a spus Timmermans

politica

Ciprian Mihali, profesor de filosofie la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, a pus in oglinda afirmatiile lui Frans Timmermans despre referendum si declaratiile lui Liviu Dragnea despre afirmatiile lui Timmermans. Prin acest procedeu reiese limpede „modul josnic” in care manipuleaza Liviu Dragnea opinia publica.

In cadrul dezbaterii din Comisia LIBE de la Strasbourg, prim-vicepresedintele Comisiei Europene a facut mai multe afirmatii despre referendumul pentru definirea familiei din Romania. La scurt timp dupa aceasta, Liviu Dragnea a aparut la Antena 3 unde a rastalmacit si rasturnat declaratiile lui Timmermans astfel incat sa reiasa contrariul si sa incite romanii impotriva oficialilor UE.

„Asa arata un exemplu de deturnare intentionata a sensului si de manipulare de cea mai joasa speta. In fiecare dintre cele trei cazuri, LD violenteaza sensul frazelor lui FT, ca si cum acesta ar fi spus exact contrariul, iar el se erijeaza in dusman neinfricat al luptei impotriva dictaturii pe care ne-o impune UE”, arata Ciprian Mihali pe Facebook.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: