Marcel Vela dezvaluie dezmatul de la Jandarmeria lui Carmen Dan: „Am gasit sute de televizoare luate cu 1.000 de euro bucata”

politica

Marcel Vela a dezvaluit, vineri, ca fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a achizitionat din banii ministerului un automobil de lux BMW Seria 7 pe care ulterior l-a dat, in comodat, Camerei Deputatilor.

„Avem preocuparea de a dota Politia. Avem deja in lucru transmiterea unor autoturisme pentru cresterea mobilitatii la nivelul Capitalei si in toata tara. Sunt in pregatire pentru a fi colantate si amenajate mai multe Duster pentru a fi repartizate in tara.

As fi preferat ca domnii de la sindicate sa ia masuri si cand doamna Carmen Dan a cumparat un septar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo zece Dacii Logan si l-a dat in comodat la Camera Deputatilor. Si atunci cred ca erau sindicate.

Am solicitat Camerei Deputatilor sa returneze masinile de lux cumparate din banii proprii ai Politiei. (…) A facut achizitia pentru a se pune bine cu presedintele Camerei Deputatilor (Liviu Dragnea – n.red.)”, a declarat Marcel Vela intr-o conferinta de presa.

„Fosta conducere a ministerului a cumparat patru Touareg noi, 200.000 de euro, la Jandarmerie care sa asigure protectia unor demnitari PSD. De banii acestia puteau fi cumparate cel putin 200 de pistoale, care puteau fi date membrilor de sindicat din strada, care au pistoale Carpati

Am gasit sute de televizoare luate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata. O sa vedem ce televizoare sunt acelea. Si multe achizitii pe care le consideram inoportune”, a mai spus Vela.

Mai mult despre: ,

Comentarii: