news

Mare cat blocul insa se da victima. Fiul lui Gabriel Oprea sustine ca este hartuit de Mihaela Nunweiller

Gabriel Marin Oprea, fiul lui Gabriel Oprea, o acuza pe Mihaela Nunweiller ca il hartuieste si il sicaneaza. Aceasta este replica fiului fostului ministru de Interne dupa ce a fost filmat rezemand arogant o masina de Politie in timp ce politistii chemati de el strigau la Mihaela Nunweiller.

„Incearca sa ma provoace si sa ma sicaneze”, s-a plans fiul lui Oprea intr-un „drept la replica” postat pe Facebook.

Iata mesajul integral al lui Gabriel Oprea jr.:

Drept la replica

In legatura cu materialele de presa aparute zilele acestea in unele publicatii, fac urmatoarele precizari:

Realitatea, in ceea ce priveste subiectul prezentat este cu totul alta. In primul rand, eu imi parchez intotdeauna masina pe locul meu de parcare, situat la intrarea in apartamentul in care locuiesc.

Doamna Nunweiller, care are locul de parcare de langa al meu, si-a parcat cele doua masini astfel incat a blocat atat masina mea, aflata pe locul meu de parcare, dar si trotuarul si rampa de acces.

Precizez ca doamna Nunweiller are un loc de parcare si doua masini, pe care doreste sa le parcheze in fata intrarii in cladire, blocand, astfel accesul, asa cum am aratat mai sus.

Ceea ce am facut, a fost sa sun la 112 si sa comunic acest fapt.

Subliniez, totdata, ca in luna octombrie a anului trecut, doamna Nunweiller mi-a lovit, intentionat, masina parcata, actiunea sa fiind inregistrata de camerele de luat vederi. Atasez filmarea, pentru conformitate.

Dupa acea situatie, am facut o plangere la sectia 1 de Politie, urmarea fiind ca s-a deschis un dosar pe acest caz.

De altfel, doamna in cauza este o persoana conflictuala si nu are, in general, relatii relatii cordiale cu vecinii si cu administratia blocului, fapt care poate fi verificat cu usurinta, contactand presedintele blocului. O mostra a comportamentului sau se afla si intr-una din filmarile atasate.

Ceea ce a facut in urma cu doua zile este inca o dovada de rea-credinta a acestei persoane care incerca, prin reactia sa, sa ma provoace si sa ma sicaneze, asa cum a mai facut-o si in trecut.

Asadar, pentru corecta informare a publicului cititor, rog institutiile media care au publicat informatii despre aceasta situatie, sa publice si replica mea. Va multumesc !

Cu respect
Gabriel Oprea Jr

Citeste si: Cine sta arogant pe masina de Politie? Fiul generalului Gabriel Oprea, care profita de numele sau pentru a-si regla conflictele cu Mihaela Nunweiller

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Mircea Geoana, atac direct la Ciolacu: „Atunci cand liderii de azi ai tarii se exprima in limba romana, ai senzatia ca iti vorbeste corigentul clasei”

Mircea Geoana, potential candidat la presedintie, sustine ca Romania este condusa de o generatie politica…

9 minute ago

Germania va achizitiona din Statele Unite trei sisteme de rachete HIMARS pentru a le dona Ucrainei

Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze trei lansatoare pentru…

2 ore ago

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este „usor imbunatatita”, anunta Spitalul de Ortopedie „Foisor”

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila,…

O oră ago

Utilizarea combustibililor fosili a scazut la un nivel record, in aprilie, in Uniunea Europeana. O treime din energia UE a venit de la fotovoltaice si eoliene

Scaderea productiei de energie electrica cu combustibili fosili a fost determinata de cresterea eoliana si…

O oră ago