Mare paruiala in PSD. Radulescu il mitraliaza pe Corlatean: „Amaratule, nu o sa fii niciodata ca mine, ca Olguta, Codrin, Teodorovici, Serban Nicolae, Plesoianu, Arsene, Iordache”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu reactioneaza foarte violent dupa ce senatorul PSD Titus Corlatean a cerut, duminica, de fata cu Marcel Ciolacu sa „renuntam la PRM-isme, sa renuntam la stilul ‘mitraliera’”.

„Spui ca din cauza peremistilor si a mea a pierdut partidul? Spune asta membrilor de partid si primarilor din tara, care ne iubesc pentru curajul nostru, insa cred ca vei fi fugarit de oameni! Stii de ce am pierdut procentele in sufragiul romanilor, Titus Corlatean? O mare parte din cauza ta, ca ti-ai batut joc de romanii din diaspora, nefacand suficiente sectii de votare, atunci cand erai un jalnic ministru de externe. Tot din cauza ta am pierdut si presedentia tarii, amaratule”, vitupereaza Radulescu.

Iata postatarea integrala a lui Radulescu, respectand intocmai ortografia sa:

„Am aflat astazi , ca la Conferinta judeteana extraordinara din Dambovita , un candidat ,nu la functia de presedinte ci la functia de presedinte executiv ( asta arata cat de curajos este acest coleg ) , cerea in discursul dansului ca partidul sa renunte la stilul Prm si la stilul “ mitraliera “ ! Pai sigur, stiu ca colegul Corlatean , isi doreste foarte tare conducerea organizatiei Dambovita , sau in general orice conducere sau functii sau vreun minister , si asta de cand exista in partid , oportunismul , lasitatea si securismele il caracterizeaza !

Domnule Corlatean , atunci cand se faceau abuzuri enorme in justitie , si colegi de-ai tai erau anchetati , judecati sau condamnati , ca tinte politice , fiind nevinovati ,marea majoritate dintre ei , atunci cand romanii erau inregistrati ilegal pe siguranta nationala , cand se faceau anchetele si rechizitoriile de catre Sri , cand s-au descoperit protocoale , cand se dadeau biletele cu solutia de condamnare judecatorilor , tu ,senator Psd taceai chitic , ca iti era teama sa nu deranjezi structurile .

Da , am iesit public , eu , Olguta , Codrin , Plesoianu, Serban NIcolae , Iordache , Nicolicea,Ionel Arsene, Teodorovici , si altii , impotriva unui sistem opresiv si ilegal si datorita reactiilor noastre si atacarii la Ccr a acestor ilegalitati , multe dintre acestea au fost stopate , prin deciziile Curtii . Stim ca am deranjat foarte tare , insa noi am ales curajul si responsabilitatea , decat lasitatea si oportunismul pentru functii , pe care l-ai ales tu , Titus Corlatean .

Noi toti suntem de zeci de ani in aceleasi organizatii , tu , oportunistule ai trecut prin atatea organizatii , numai si numai pentru a avea functii . Asta ai facut si astazi in Dambovita . Diferenta intre tine si mine , este ca eu am ales sa sustin o echipa in Arges , pe cand tu vrei iarasi sa ai o functie si un loc cald la varful partidului .

Spui , ca din cauza peremistilor si a mea , a pierdut partidul ? Spune asta membrilor de partid si primarilor din tara , care ne iubesc pentru curajul nostru , insa cred ca vei fi fugarit de oameni ! Stii de ce am pierdut procentele in sufragiul romanilor , Titus Corlatean ? O mare parte din cauza ta , ca ti-ai batut joc de romanii din diaspora , nefacand suficiente sectii de votare , atunci cand erai un jalnic ministru de externe . Tot din cauza ta am pierdut si presedentia tarii ,amaratule .

Si romanii nu ne-au mai votat , din cauza inconsecventei de a duce lupta impotriva abuzurilor din justitie pana la capat , din cauza certurilor si puciurilor interminabile din partid ( exact ce faci tu acum !) si din cauza arogantei , lasitatii si a lipsei investitiilor majore in Romania , a neexecutarii autostrazilor si a spitalelor regionale . Pentru asta nu ne-au mai votat romanii si inca pentru ceva , pentru ca nu au mai auzit in randul Psd -ului , lideri nationalisti si patrioti , care sa se bata la Bruxelles pentru romani si Romania , care sa protejeze romanii impotriva cresterii preturilor la gaze si curent electric , care sa protejeze fermierii romani , exportatorii romani , care sa puna la egalitate multinationalele cu investitorii romani , si care sa-i faca pe unii sa inteleaga ca Romania nu este o colonie a cuiva , ci o tara independenta si autonoma .

Intre oportunismul , lasitatea si dezastrul facut de tine ca ministru romanilor din diaspora , aleg curajul , patriotismul si nationalismul . Nu o sa fii niciodata ca mine , ca Olguta , Codrin , Teodorovici , Serban Nicolae, Plesoianu , Arsene , Iordache, sau Grindeanu , o sa ramai un individ mort dupa functii si atat ! Dep Catalin Marian Radulescu sau “ Mitraliera “ asa cum mi-ai spus tu . Eu sunt medic , tu ?”, a scris Catalin Radulescu pe Facebook.

Batalia pentru putere din PSD Dambovita, unde gruparea Rovana Plumb se lupta cu gruparea deputatului PSD Corneliu Stefan, a degenerat in atacuri la adresa Liei Olguta Vasilescu si a lui Catalin Radulescu „Mitraliera” in cadrul conferintei de alegeri de duminica.

„Constat inca o data ca sunt colegi care nu realizeaza ca s-au schimbat timpurile. Trebuie sa dam dovada de inteligenta politica si intelepciune si sa ne facem propria introspectie. Sa renuntam la PRM-isme, sa renuntam la stilul ‘mitraliera’, care nu ne atrag electoratul. Trebuie sa iesim si sa prezentam echipe de buna calitate”, a spus Titus Corlatean, duminica, intr-un discurs in sedinta de alegeri a PSD Dambovita.

Cea mai cunoscuta figura provenita din PRM este Lia Olguta Vasilescu. In urma cu doua zile, cu binecuvantarea Olgutei Vasilescu, a fost ales ca presedinte al PSD Arges un fost peremist de frunte, Ion Manzana.

Mai mult despre: ,


Comentarii: