Marele dispret fata de viata oamenilor. Savaliuc: „Pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi ne distrugem tara? Am facut praf economia?”

news

Razvan Savaliuc, invitat permanent al postului Antena 3, da publicitatii un nou text in care pune la indoiala efectele ucigatoare ale coronavirusului. El afirma ca este o conspiratie mondiala in urma careia vor avea de castigat statele occidentale.

Intr-un al treilea text publicat pe site-ul sau, luju.ro, Savaliuc tine sa promoveze din nou ideea ca virusul COVID-19 nu este decat „o gripa ca toate celelalte gripe mai agresive de pana acum” si nu merita ca „pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi” sa ne distrugem economia.

„O luam rau de cap, fratilor, cu Covidul asta! A innebunit toata Romania, dar ce zic eu Romania, ‘tot mapamondul lumii’ – vorba Imparatului Iulian al Rromilor.

Nu se mai moare de nimic altceva in tara, decat de Covid 19. Ti se prinde un biletel de degetul mare de la picior pe care scrie ‘covid’ si gata esti bifat pe raboj la Grupul de Comunicare Strategica.

(…) Deci pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi (cu co-morbiditati), cat va putea produce Covid in Romania ne distrugem tara? Am facut praf economia? Am blocat orase? Taiem pensii, salarii. Am tras Justitia pe dreapta, am restrans Drepturile Omului. Vom intra intr-o uriasa foame de bani si, fereasca Dumnezeu, de foametea propriu-zisa?

Autoritatile nu prezinta din proprie initiativa cifrele mortii:

S-a tot cerut presei sa nu creeze panica, dar ce sa vezi, autoritatile romane nu au facut mai nimic din ceea ce era sesntial pentru a estompa frica generala. Dimpotriva, publicand zilnic cate morti de Covid 19 s-au inregistrat, ca la bursa, autoritatile sunt cele care au creat o panica uriasa in societate, pentru unii vecina cu nebunia. Presa, avida de senzational, de rating, a intretinut bursa mortilor, a ridicat-o la rang de arta. In fapt, nici nu putea sa nu propage informatia oficiala, caci asta este datoria presei, iar autoritatile stiu asta. S-a mai scos si Armata pe strazi, sa dea bine la imagine, pe de o parte, dar pe de cealalta parte sa se previna ceea ce se asteapta si nu se prea spune inca: pericolul major al infractorilor romani reveniti din strainatate. Si a marilor comunitati de rromi, care au plecat din cauza discriminarii din tara, nevoite sa revina la matca, pentru ca in Europa nici la cerseala nu se mai poate, ca s-a dat interzis total pe strazi.

Va las pe voi dragi romani sa apreciati de ce autoritatile nu au facut niciodata apel la calm, in sensul de a diminua temerile populatiei in fata mortii, ci doar apeluri la a sta in case… Si de ce marele grup de comunicare strategica a avut printre preocupari in ultimele saptamani, fara ca vcoi sa o stiti, sa someze anumite publicatii sa elimine materialele cu medici internationali care opinau ca inchiderea oamenilor in case nu este o solutie”, a scris Savaliuc.

Savaliuc mai afirma apoi ca Uniunea Europeana profita de coronavirus pentru „a scapa de balast, de infractori si migrantii nedoriti”.

„Analizand toata isteria mondiala creata, azi sunt convins ca pandemia declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, si speculata ca atare de marile state, a avut ca scop eliminarea din statele avansate, cu precadere din Uniunea Europeana a migrantilor nepoftiti si a infractorilor proveniti din statele de mana a doua. Va amintiti ca atunci cand Italia a fost lovita in plin de Covid, Uniunea Europeana nu a sarit luni de zile sa o ajute? Iar acum dupa ce 1 milion de romani au parasit-o, si ca romanii si alte milioane din alte tari… acum dupa ce toti s-au carat, UE anunta ca va acorda Italiei un ajutor de 100 miliarde euro? Roma e totusi lumina lumii, si trebuia salvata.

In fapt, pentru toate statele vest europene s-au anuntat injectii masive de capital pentru salvarea economiei, in timp ce noua UE ne-a aruncat 1 miliard ca la saraci, si ala ca scutire de niste obligatii. Cu mii de miliarde pompate in economiile lor, statele din Vest vor iesi neafectate din criza, iar micile pierderi bugetare vor constitui pretul “deparazitarii” de migrantii care i-au napadit.

Dupa cele doua-trei luni de pandemie, lumea va fi repornita, nu veti mai vedea in marile orase vest-europene hoti, cersetori sau migranti fara capatai. Vor ramame doar creierele si mana de munca calificata. Cine nu va avea loc de munca asigurat nu va mai fi primit in Vest, decat daca va merge in excursie. La pariu. Tarile est-europene spoliate in ultimele decenii de creiere si forta de munca calificata, vor fi cele care vor suporta toata infractionalitatea si masele fara capatai, care au invadat Occidentul la plezneala, ca sa nu mai stea la ‘coada vacii’.

Nu mai am niciun dubiu ca toata isteria pandemiei a fost abil coordonata. Covid 19 e o gripa ca toate celelalte gripe mai agresive de pana acum. Nimic mai mult. O dovedesc cifrele. Dar a fost magistral speculata. Isteria provocata prin presa a functionat de minune. Chiar ma intreb acum, ce l-a determinat pe presedintele nostru Klaus Iohannis sa treaca in doar cateva saptamani de la aprecierea ca virusul Covid 19 e “o simpla raceala”, la cea ca este un “virus mortal”. Parerea mea: i-au cerut-o cei de afara! Isteria provocata prin presa a fost prea mare pentru ca politicienii sa se mai opuna la ea fara sa fie acuzati ca vor fi partasi la un munte de cadavre. Li s-a dat sah-mat.

In timp ce Europa s-a curatat deja de pleava, noi romanii ne-am primit inapoi masele de pierde vara, bandele de infractori si comunitatile de romi fara capatai, pe care Romania le-a discriminat si nu le-a ajutat niciodata sa se integreze.

Chiar asa, prea si-o luasera in cap unele state est europene si raportau cele mai mari cresteri economice din UE!

Din pacate, si in al 12-lea ceas, Romania se comporta prosteste, nu ne asiguram resursele si nici siguranta alimentara. La noi totul e de dat. Pe o sapca, pe te miri ce… totul se cumpara din afara si nu se incurajeaza nimic romanesc”, mai spune Savaliuc.

Mai mult despre: ,


Comentarii: